Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΟΝΕ!

Τις απιστίες και τις εξωσυζυγικές σχέσεις του περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, που έγινε διάσημος από τους ρόλους του στην τριλογία «Ο Εξολοθρευτής».

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο “Ολική Επαναφορά: Η απίστευτα αληθινή ιστορία της ζωής μου” που θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου στις ΗΠΑ, ο Σβαρτζενέγκερ παραδέχεται για πρώτη φορά δημοσίως τη σχέση του με την καλλονή Μπριγκίτε Νίλσεν με την οποία έπαιξαν μαζί στο Red Sonja (φωτό).


Ο ηθοποιός που έγινε πρώτη φορά γνωστός ως Κόναν ο Βάρβαρος τη δεκαετία του 1980 και μετά έπαιξε σε δεκάδες χολιγουντιανά μπλοκμπάστερ δράσης (“Ολική Επαναφορά”, “Αληθινά Ψέματα”, “Εξολοθρευτής”, κλπ) παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την Νίλσεν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας. Τότε είχε σχέση και με την κατοπινή σύζυγό του, Μαρία Σράιβερ, και όπως λέει η παράλληλη σχέση με την Νίλσεν τον έκανε να καταλάβει ότι ήθελε τελικά να παντρευτεί την Σράιβερ.

Ο γάμος του Εξολοθρευτή με την Σράιβερ έγινε το 1986 και κράτησε 25 χρόνια μέχρι το 2011. Κατά τη διάρκεια του γάμου, ο Σβαρτζενέγκερ δεν ήταν πιστός στη γυναίκα του, καθώς παραδέχεται ότι απέκτησε ένα εξώγαμο με μια υπηρέτρια τη δεκαετία του 1990. Ανάμεσα στις λεπτομέρειες που παραθέτει εντυπωσιάζει και το πως παραδέχτηκε το εξώγαμο: Είχε πάει με την γυναίκα του σε σύμβουλο γάμου και όταν αυτός τον ρώτησε αν αληθεύει ότι έχει εξώγαμο, ο Σβαρτζενέγκερ είπε απλώς «είναι αλήθεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ