Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ (video)

Το όνειρο κάθε ανθρώπου, είναι να πετάξει. Όχι με αεροπλάνα και ελικόπτερα. Να πετάξει σαν τα πουλιά! Να είναι σε θέση να ξεφεύγει από τα καθημερινά του προβλήματα, να ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, να θαυμάζει, να μαθαίνει, ν’ αναζητά . Όταν πετάς, δεν ταξιδεύεις μόνο στο Χώρο!

Έχεις την αίσθηση ότι και ο Χρόνος κυλάει σύμφωνα με τη δική σου θέληση. Μπορείς να τον επιταχύνεις ή να τον επιβραδύνεις ανάλογα με τη διάθεση σου. Του επιτρέπεις να κυλάει στο ρυθμό της μουσικής που ακούς μέσα στο μυαλό σου και ταξιδεύοντας πάνω από δάση, θάλασσες και πολιτείες μπορείς να γίνεις ένα με το Σύμπαν.

Ξαφνικά τα συναισθήματα γίνονται ακόμα πιο έντονα όταν μπορέσεις να ανέβεις προς τον ουρανό, να φύγεις από τον πλανήτη, να δεις τη γη από ψηλά. Τότε συνειδητοποιείς το πόσο μικρός είσαι, το πόσο ασήμαντος αλλά και σημαντικός. Ταξιδεύοντας στο σύμπαν ελεύθερος και όχι με διαστημόπλοια και εξοπλισμούς, θα τα καταλάβεις όλα αυτά. Θα βιώσεις τους νόμους τη Φύσης στο πετσί σου και θα ρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με το μεγαλείο του Κόσμου. Και που ξέρεις; Μπορεί μετά το γιγαντιαίο σου αυτό ταξίδι, από το οποίο θα διδαχτείς τόσα πολλά, να θελήσεις να γυρίσεις σπίτι... Στα γνώριμα εδάφη, και στην ασφάλεια της μάνας Γης.

Δεν θα είσαι ο ίδιος όμως, θα έχεις αλλάξει για πάντα...

Δείτε το σχετικό βίντεο, παραγωγή της ομάδας Pentalunex από την Θεσσαλονίκη:



ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ www.ofa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ