Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Βάνα Μπάρμπα οι άντρες δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ηταν τη δεκαετία του 80, την εποχή που το lifestyle, τα ακριβά αυτοκίνητα και τα μοντέλα ήταν στις δόξες τους και λατρεύονταν σαν θεοί. 
Η Βάνα ήρθε από τα Γιάννενα, το 1984, στα 21 της χρόνια, για να συμμετάσχει στα καλλιστεία. Κερδίζει τον τίτλο της Μις Ελλάς και η ζωή της αλλάζει. Όμορφη, με ομορφιά μεσογειακή, με σωματότυπο που θέλουν οι άντρες, η Βάνα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα γίνεται το απόλυτο θηλυκό, το νέο sex symbol της Ελλάδας. Το μπούστο της υμνείται όσο κανένα άλλο. Και εκείνη φυσικά δεν κάθεται ήσυχα. Φωτογραφίζεται γυμνή, δίνει συνεντεύξεις και είναι πάντα πρώτη στα VIP πάρτι της εποχής.

Η εμφάνισή της στις περιβόητες cult βιντεοταινίες με τίτλους όπως «ΠΩ ΠΩ Μανούλια Μάνα Μου» δεν είναι και ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί, αλλά πάλι ποιος νοιαζόταν για αυτό; Στη Βάνα όλα τα συγχωρούν. Η τύχη βέβαια είναι με το μέρος της καθώς συμμετέχει, το 1991, στην ταινία «Mediterraneo» που θα πάρει όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Οι ξένοι κάνουν λόγο για τη 13η Ελληνίδα Θεά και εκείνη το εξαργυρώνει με αμέτρητα εξώφυλλα, αμέτρητες συνεντεύξεις, αμέτρητα ταξίδια, δόξα, χρήματα και πλούσιους συντρόφους, Ελληνες και ξένους. Αρνείται να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και μένει Ελλάδα. Γίνεται αφίσα στα νεανικά δωμάτια και σε όλα τα στρατόπεδα. Απασχολεί τα μίντια όσο καμία άλλη. Οι άντρες τη λατρεύουν και οι γυναίκες τη μισούν.

Τα χρόνια όμως περνούν και το sex symbol μεγαλώνει. Κάνει μια κόρη χωρίς να παντρευτεί και παίρνει κιλά. Εμφανίζεται όλο και πιο σπάνια και αδιαφορεί για την εμφάνισή της. Κατεβαίνει στην πολιτική δίπλα στον Γιώργο Καρατζαφέρη αλλά το ΛΑΟΣ δεν πάει καλά και αποχωρεί. Οι πρόσφατες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Ρόδο είναι μάλλον απογοητευτικές. Η αλήθεια είναι πικρή. Και τα sex symbols μεγαλώνουν.

















Περισσότερες φωτο στο protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ