Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Επίσημη συνάντηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Ιωάννη Ζαχαρόπουλο.
Ο κ. Ζαχαρόπουλος είναι απόφοιτος της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου Θεσσαλονίκης και διαθέτει ευρεία εμπειρία σε θέματα ασφάλειας, καθώς έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης με ποικίλες αρμοδιότητες όπως η δίωξη των ναρκωτικών, τα εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας, η τροχαία, κ.ά. Η καταγωγή του είναι από τις Σέρρες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε μία αλληλοενημέρωση για τα θέματα της ασφάλειας στην Πέλλα και την συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και των υπηρεσιών της τοπικής Αστυνομίας. Ιδιαίτερο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η μετακίνηση των 55 αστυφυλάκων από την τοπική δύναμη για την ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων στον Έβρο. Πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία οπωσδήποτε δυσχεραίνει τη λειτουργία της υπηρεσίας αλλά, όπως επισήμανε ο κ. Ζαχαρόπουλος, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας υποστηρίζει με κάθε πρόσφορο μέσο τις περιφερειακές υπηρεσίες ώστε να διατηρήσουν την υψηλή αποτελεσματικότητά τους. Η ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών της αστυνομίας αποτελεί ένα πάγιο και σημαντικό ζήτημα, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που αντιμετωπίζει η ελληνική περιφέρεια, χωρίς να παραγνωρίζεται το εθνικό συμφέρον για διαφύλαξη των συνόρων μας από την είσοδο παράνομων οικονομικών μεταναστών.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή για την προαγωγή του, τόνισε ότι η οικονομική κρίση και οι διεθνείς εξελίξεις καθιστούν ιδιαίτερα κρίσιμο των ρόλο της αστυνομίας για τη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής που αποτελούν προϋπόθεση για την Ανάπτυξη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του. Από τη μεριά του ο κ. Ζαχαρόπουλος τόνισε ότι θεωρεί τιμή του που η ηγεσία τον επέλεξε για τη συγκεκριμένη θέση, δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης στη νέα του αποστολή και ευχήθηκε να μπορέσει να συμβάλλει στη συνέχεια της παράδοσης των επιτυχιών για τις οποίες διακρίνεται η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ