Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: "ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ"

Ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real Fm και τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο και σήμερα στο ραδιόφωνο της ΕΤ3 και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Σπυριδωνίδη τόνισε την ανάγκη η νέα κυβέρνηση να είναι μακράς πνοής και εθνικού σκοπού και να ξεκινήσει αμέσως δουλειά.

“Οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Μπροστά μας έχουμε το Eurogroup και τη Σύνοδο Κορυφής. Είναι, επομένως, απόλυτη ανάγκη να σχηματιστεί τάχιστα η νέα κυβέρνηση προκειμένου να εκπροσωπηθεί η χώρα μας εκεί όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην Ελλάδα. Εκεί όπου η νέα κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί το μνημόνιο και την αντικατάσταση επαχθών όρων με άλλα, ισοδύναμα μέτρα, όπως τα έχει παρουσιάσει η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς”

Καταλήγοντας ο Κώστας Γκιουλέκας πρόσθεσε:

“Όλοι οφείλουν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν την οικονομία και τη χώρα μας στο δρόμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης. Η νέα κυβέρνηση πρέπει να είναι μακράς πνοής και εθνικού σκοπού και να ξεκινήσει αμέσως δουλειά. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί ούτε μία ημέρα. Πρέπει, όμως, και η αντιπολίτευση να αντιληφθεί ότι πάνω από το πολιτικό υπάρχει το εθνικό συμφέρον”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ