Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Από το ακριτικό Σουφλί αρχίζει αύριο Παρασκευή η τριήμερη περιοδεία του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Θράκη.
Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας θα κάνει, στις 11 το πρωί, περιοδεία σε κεντρικούς δρόμους του Σουφλίου (Λαϊκή Αγορά) και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τοπικά στελέχη στο Δημαρχείο της πόλης.
Η περιοδεία συνεχίζεται στην Ορεστιάδα με βόλτα σε κεντρικούς δρόμους (Λαϊκή Αφορά) στις 12.30 και επίσκεψη στη Δημοτική Αρχή.
Στις 1.30 μ.μ. θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου και στις 2 μ.μ. θα μιλήσει στη συγκέντρωση στελεχών από τον Βόρειο Έβρο στο Ξενοδοχείο «Ερμής».
Το απόγευμα θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου (στις 6.30 μ.μ.) θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Έβρου, στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών στελεχών στα γραφεία της ΝΟΔΕ και στις 10 μ.μ. θα έχει δείπνο εργασίας με στελέχη της ΝΔ. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και εμφανίσεις του σε τοπικά ΜΜΕ.

Πρόγραμμα Σαββάτου- Κομοτηνή
Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Ψωμιάδης θα περιοδεύσει στους Οικισμούς του νομού Ροδόπης προκειμένου να έχει συναντήσεις με σωματεία, πολιτιστικούς φορείς και κατοίκους του νομού. Στη 1 μ.μ. θα δώσει στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Ροδόπης Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πρόγραμμα Κυριακής- Ξάνθη 
Το πρωί της Κυριακής ο κ. Ψωμιάδης θα εκκλησιαστεί στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας και στη συνέχεια (10.30 π.μ.) θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Ξάνθης. Στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών στελεχών, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει Συνέντευξη τύπου. Στη συνέχεια θα κάνει περιοδεία στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ