Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Προς απάντηση της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ Θεσσαλονίκης, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Εκτός από το… μνημόνιο, η συνιστώσα που κάνει κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης προφανώς θα καταργήσει μονομερώς και ατομικά δικαιώματα των πολιτών όπως π.χ. το τεκμήριο αθωότητας.

Οι πρωτομάστορες της λάσπης αποκρύπτουν ότι ο Π. Ψωμιάδης αθωώθηκε από τον Άρειο Πάγο ενώ τον παρουσιάζουν ψευδώς ως έκπτωτο. Όλοι, εξάλλου, στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από τον μηχανισμό ποινικών διώξεων που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια σε βάρος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ωραία τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά για την ταμπακιέρα απολύτως τίποτε.

Οι συντάκτες της ανακοίνωσης, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι δηλώσεις του Παν. Ψωμιάδη είναι πέρα για πέρα αληθινές, συνεπώς δεν μπορούν να απαντήσουν επί της ουσίας, επιδίδονται στην επανάληψη των γνωστών ψευδολογιών και υπερβολών για έναν άνθρωπο που τιμάται διαρκώς επί 30 χρόνια από το λαό.

Ας αφήσουν λοιπόν τα εκτός θέματος σχόλια και ας απαντήσουν συγκεκριμένα:

- τι σχέση έχουν με τους άλλοτε στενούς συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου;

- Γιατί δεν διαψεύδουν ξεκάθαρα ότι γνωστά στελέχη του «βαθέως ΠΑΣΟΚ» ΔΕΝ βρίσκονται στο επιτελείο του κ. Τσίπρα;

- Πώς δικαιολογούν την προκλητική πλούσια προεκλογική εκστρατεία του κόμματός τους; Πού βρήκαν όλα αυτά τα χρήματα;

Πολύ φοβόμαστε ότι απάντηση δε θα πάρουμε… Και επειδή δεν πήραμε ούτε στην πρώτη ανακοίνωση, αυτό σημαίνει ότι οι καταγγελίες του Παν. Ψωμιάδη είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ