Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΝΥΧΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΣΙΟΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Χτες το βράδυ (27/04/2012) «γνωστοί άγνωστοι» παραβίασαν την είσοδο της οικοδομής που στεγάζεται το γραφείο του Χάρη Τσιόκα, έσπασαν τις κλειδαριές ασφαλείας του πίνακα τηλεφώνων της οικοδομής και έκοψαν τις τηλεφωνικές συνδέσεις του Πολιτικού Γραφείου και ορισμένων άλλων επαγγελματικών γραφείων που στεγάζονται στην ίδια πολυκατοικία.
Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν πρόβλημα στα θετικότατα μηνύματα αλληλοεπικοινωνίας του Χάρη Τσιόκα με τους πολίτες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κρατική ασφάλεια που ήδη έχει επιληφθεί του θέματος συγκέντρωσε οπτικό και λοιπό υλικό προκειμένου να αξιοποιήσει τα ίχνη που άφησαν πίσω.
Για το συγκεκριμένο θέμα ο Χάρης Τσιόκας δήλωσε : «Με τέτοιες, παρωχημένες αντιδημοκρατικές - φασίζουσες πρακτικές και μεθόδους από όπου και αν προέρχονται δεν ανακόπτεται ο διάλογος, ούτε περιορίζεται η πολιτική δράση. Συνεχίζω τον αγώνα με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να είναι ρυθμιστής των εξελίξεων με δίκαιο, προοδευτικό λόγο και κατεύθυνση.

2 σχόλια:

  1. Παλιό το κόλπο, της πρόκλησης εντυπώσεων και επικαιρότητας.
    Θυμάστε πως ειχε εκλεγεί από το πουθενά βουλευτής ο Λεφτέρης Κωνσταντινίδης; Είχε προκαλέσει επισόδειο με ΟΝΝΕΔίτες και κυκλοφορούσε με κολλάρο όλη την προεκλογική περίοδο, παίζοντάστο "θύμα της Δεξιάς"
    Χάρη άν δεις ότι δε τσιμπάνε τα κορόϊδα με το κόλπο της διάρρηξης του γραφείου, σκηνοθέτησε κατι πιό πιασιάρικο.....
    χα χα χα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει αυτός;
    Ααα!!
    Κολλητάρι του Άκη δεν ήταν;

    Μήπως κάποιοι ψάχναν στοιχεία για το Άκη και του διαρρήξαν το γραφείό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ