Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της πρότασης της ΝΔ για την επανασύσταση του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, από τον αρμόδιο τομέα της ΝΔ.
Χθες (Πέμπτη) πραγματοποιήθηκαν υπό την προεδρία του υπευθύνου του Τομέα Μακεδονίας- Θράκης, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης Θόδωρου Καράογλου, ευρεία σύσκεψη στελεχών στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια της οι συμμετέχοντες, ανάλογα με την ειδικότητα και εξειδίκευσή τους χωρίστηκαν σε δύο ομάδες εργασίας για να εξετάσουν τα θεσμικά-νομικά και τα τεχνικά ζητήματα επανασύστασης του ΥΜΑΘ. Πιο συγκεκριμένα η πρώτη ομάδα ανέλαβε να καταγράψει όλα τα νομοθετήματα και συνολικά το νομικό πλαίσιο που κατά καιρούς ρύθμιζε τη λειτουργία του ΥΜΑΘ σε πρώτη φάση και σε δεύτερη το πλαίσιο που απαιτείται να συμπληρωθεί για να επανασυσταθεί. Η δεύτερη ομάδα θα αποτυπώσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε έργα και δραστηριότητες που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στους εποπτευόμενους φορείς.
Οι δύο ομάδες εργασίας ανέλαβαν να καταρτίσουν τις προτάσεις τους έως την ερχόμενη εβδομάδα που θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη.
"Γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλα τα στελέχη που πρόθυμα εντάχθηκαν στον Τομέα. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ποιότητα της δουλειάς αλλά και από τη διάθεση των στελεχών. Τους ευχαριστώ θερμά. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε στον Πρόεδρο μας, τον Αντώνη Σαμαρά την ολοκληρωμένη πρότασή μας για την επανασύσταση του ΥΜΑΘ. Η πρόταση αυτή θα αφορά ένα Υπουργείο που δε θα έχει απολύτως καμία σχέση με αυτό, όπως το είχε καταντήσει το ΠΑΣΟΚ. Εργαζόμαστε για ένα ΥΜΑΘ σύγχρονο και αποτελεσματικό που θα αποτελέσει το σημαντικότερο εργαλείο της περιοχής μας στον αγώνα των κατοίκων της για οικονομική ανάκαμψη", δήλωσε μετά τις χθεσινές συσκέψεις ο Θόδωρος Καράογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ