Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ

Το εκβιαστικό δίλημμα: Ή δέχεσαι ή θα τα χάσεις όλα, που δεν έχει πλέον ισχύ
Έχω πολλές φορές αναφερθεί στον ύπουλο ρόλο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης της Θεσσαλονίκης και στο γεγονός ότι προβάλλουν ό,τι χειρότερο μπορεί να αφορά τον Άρη, με στόχο να βλάψουν, όσο περνά από το χέρι τους, την εικόνα του Συλλόγου.

Πολλές φορές στοχεύοντας τον Άρη, για να υπερασπιστούν το χαϊδεμένο παιδί του συστήματος, επιτίθενται σε αυτούς που είναι αδιαμφισβήτητα αρειανοί, αυτούς που τους ξεσκεπάζουν με τα λόγια και τα έργα τους. Αμφισβητούν αρειανές προσωπικότητες, για να πετύχουν τον στόχο τους, που παραμένει η παραπληροφόρηση των οπαδών του Θεού. Τους έχουν παρασύρει στο θολό «τόπο της τάχα αντικειμενικότητας», ενώ είναι εκατό τοις εκατό ασπρόμαυρων αποχρώσεων και δεν θα έπρεπε να έχουν ούτε το δικαίωμα να πιάνουν τους αρειανούς στο στόμα τους.

Για να πετύχουν τον σκοπό τους λοιπόν βρίσκουν συχνά συμπαραστάτες, Εφιάλτες, τζερεμέδες που έχουν δυστυχώς σχέση με τον Άρη, αφού δυστυχώς ο Σύλλογος, με δική μας ευθύνη είναι ανοχύρωτος σε αυτά τα τρωκτικά.

Έτσι και χθες ο σπουδαρχίδης Πεινώκιο χρησιμοποίησε ένα συνεργάτη του από χρόνια, όπου ήξερε τι ερωτήσεις θα του γίνουν, για να συνεχίσει να παραθέτει στο ραδιόφωνο τα παραμύθια του, χωρίς να κινδυνεύει να εκτεθεί.

Στο τέλος μάλιστα, γεμάτος απορία για να εντυπωσιάσει το κοινό, ο αβανταδόρος του έκανε και την ερώτηση-ασίστ, μιλώντας για προσωπική κόντρα μαζί μου και ζητώντας από τον σπουδαρχίδη να σχολιάσει γιατί τάχα να είναι τόσο έντονη. Μία ερώτηση στημένη, κάτι που έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, ώστε να απαντήσει ο τζερεμές που έχει κολλήσει και απομυζά τον Άρη, με περισπούδαστο ύφος, τρομάρα του, ότι αυτός με έχει φτιάξει.

Φυσικά και με έφτιαξε ο άνθρωπος, που του είχε αφαιρέσει η FIFA την άδεια μάνατζερ. Που δεν είχε μέχρι πριν από ένα χρόνο αριθμό φορολογικού μητρώου και αναγκάστηκε, επειδή επιτέλους κινητοποιήθηκε το ΣΔΟΕ, στις 27 Μάιου του 2011, να ταχτοποιήσει το παλιό του ΑΦΜ και να κάνει συμπληρωματικές δηλώσεις για τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι ώστε να μη τον μαζέψουν καμιά μέρα οι οικονομικές υπηρεσίες στο αυτόφωρο..

Αυτός που το αυτοκίνητο που οδηγεί για τον παραπάνω λόγο αγοράστηκε στο όνομα της συζύγου του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Νίκου Βογιατζή και δεν μπορούσε να δουλέψει ούτε σε οικοδομή γιατί ήταν παράνομος.

Αυτός που του έδωσα εγώ προσωπικά δεκαοκτώ χιλιάδες ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης που του είχε επιβάλλει το ΤΕΒΕ και δήλωνε ψευδώς κάτοικος εξωτερικού, ενώ ήταν στη Θεσσαλονίκη.

Αυτός που έβαλε τον αδερφό του πρόεδρο στην ΠΑΕ, αφού δεν είχε ΑΦΜ για να μπει ο ίδιος και έκανε για τον ίδιο λόγο τον ανιψιό του μέλος της ΟΝΖΕ, της εταιρίας που θα νομιμοποιούσε την «αφαίμαξη» που έκανε στην ομάδα, αφού όπως κάνει ακριβώς και τώρα, εκβιαστικά με απειλές πως θα την διαλύσει, επέβαλλε την παρουσία του σε αυτήν.

Αυτός που προσποιήθηκε τον λιπόθυμο για να μας πείσει στο Χαϊδάρι, την ώρα των πανηγυρισμών, ότι κάποιος του έκλεψε δέκα χιλιάδες ευρώ, που του είχαμε δώσει να κρατήσει.

Αυτός που απειλούσε ότι θα χαντακώσει τον Σύλλογο αλλά και εμένα προσωπικά, γιατί δεν φοβόταν τη φυλακή αφού δεν είχε τίποτε να χάσει, ενώ αντίθετα εμείς είχαμε τόσα πολλά.

Αυτός που ζητούσε να μπω «χορηγός», όπως έλεγε για ένα πιάτο φαγητό στα γραφεία της ΠΑΕ, που την έβγαζε με το παλτό στο σπίτι του, τουρτουρίζοντας στο κρύο, χωρίς καλοριφέρ.

Αυτός που ζήτησε, λίγο πριν τις εκλογές του 2009, από τον Νίκο Βογιατζή, τριάντα χιλιάρικα για να εξαφανισθεί και όταν του αρνήθηκα γιατί από την στιγμή που είχαμε αποδεσμευθεί από το φόβο των επιπτώσεων των απειλών του, τον είχα έτοιμο για «σουτ», αλλά παρενέβησαν οι σημερινοί διοικούντες και τον έσωσαν, δημιουργώντας την γνωστή κρίση του 2008-2009 στην ΠΑΕ με τη βοήθεια του συνεργάτη του Σαουρίδη και τις απειλές ότι θα γίνει η ομάδα ρημαδιό, αν τον έδιωχνα.

Έχω και πολλά άλλα να πω για τον άνθρωπο, που τολμά να λέει ότι με έφτιαξε. Μου έχει κάνει μήνυση. Για όλα τα παραπάνω αλλά και για πολλά περισσότερα, έχω δεκάδες μάρτυρες, αλλά δεν ασχολιόμουν μαζί του.

Τώρα όμως που έχει βλάψει, σχεδόν ανεπανόρθωτα τον Άρη, έχει επιτεθεί και χτυπήσει υπάλληλο της ΠΑΕ που το κατήγγειλε στην Αστυνομία, αρπάχτηκε με τον Παπαϊωάννου και τους πρόλαβαν πριν πλακωθούν οι υπόλοιποι, που γρονθοκόπησε τον Ζαμπέτα, τους χώρισαν και τους σήκωσαν από το πάτωμα οι σεκιουριτάδες, που δίχασε τους οπαδούς, που δε πάει άλλο, απορώ γιατί δεν έχει εξαφανιστεί από τον Άρη και συνεχίζει και μας πουλάει τρέλα. Βγήκε πια η ψείρα στο γιακά και δηλώνει πως θα γίνει και μεγαλομέτοχος.

Για τα τελευταία αυτά, τώρα έχω και προσωπικά μαζί του. Για το ποιος είμαι εγώ δεν θα επεκταθώ. Απλώς θα πω. Έξω … από την παράγκα, που έλεγε και η συγχωρεμένη Μαλβίνα Κάραλη.

Του Λάμπρου Σκόρδα στα athlitikanea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ