Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΦΑΝΑ "ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ", ΜΕ "ΔΥΣΚΟΛΗ" ΤΙΜΗ

Έχετε στραβά δόντια; Τώρα όλα γίνονται πιο εύκολα, σχεδόν ανώδυνα, χωρίς τα αντιαισθητικά μεταλλικά "σιδεράκια" και σε όλες τις ηλικίες!

Αν τα στραβά δοντάκια που κουβαλάτε από παιδί σας χαλάνε την εικόνα και την ψυχή, μπορείτε ακόμα να τα διορθώσετε με ορθοδοντική με αόρατα για την κυριολεξία διαφανή σιδεράκια!

Πρόκειται για αόρατα μαλακά ναρθηκάκια από πολυουρεθάνη, λεπτά σαν φακοί επαφής, που κατασκευάζονται αποκλειστικά για τα δόντια μας στα εργαστήρια της εταιρείας Invisalignστην Αμερική.

Ο ορθοδοντικός αρχικά παίρνει τα μέτρα και στέλνει τις προδιαγραφές στην κατασκευάστρια εταιρεία για να δημιουργηθούν οι νάρθηκες. Στη συνέχεια, τους τοποθετεί στο στόμα. Κάθε δύο εβδομάδες τους αντικαθιστούμε με καινούργιους, πιο σφιχτούς, ώστε η θέση των δοντιών να αλλάξει μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η αντικατάσταση γίνεται από τον ίδιο τον ασθενή ενώ οι επισκέψεις στον ορθοδοντικό προγραμματίζονται κάθε 4 έως 6 εβδομάδες. Οι νάρθηκες, που είναι εντελώς αόρατοι, αφαιρούνται στο φαγητό, στο βούρτσισμα των δοντιών ή για κάποιο κοινωνικό γεγονός, πρέπει όμως να παραμένουν στη θέση τους τουλάχιστον 21 ώρες το 24ωρο.

Το πρόγραμμα της θεραπείας απεικονίζεται από την αρχή σε μία τρισδιάστατη εικονική οδοντοστοιχία έτσι ώστε να γνωρίζουμε την εξέλιξη. Η διαδικασία διαρκεί από 8 έως 18 μήνες. Αν ωστόσο το πρόβλημα είναι τοπικό, η θεραπεία μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε έξι μήνες. Η τιμής τους ξεκινάει από 4000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ