Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Η όμορφη τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της, το οποίο είναι πιο σοβαρό από τις αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών.

Μιλώντας τηλεφωνικά μέσα από το νοσοκομείο, στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», η τραγουδίστρια ανέφερε σχετικά με την περιπέτειά της: «Είχα συνεχόμενους πόνους δέκα μέρες στην κοιλιά. Κάποια στιγμή δεν άντεχα άλλο, γιατί είχα αλλάξει χρώμα, είχα τάση για εμετό συνέχεια και ό, τι έτρωγα δεν μπορούσα να το κρατήσω, και είπα να πάω να δω τι γίνεται».

«Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι μια απλή δυσκοιλιότητα, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Έπρεπε να γίνει χειρουργείο κατευθείαν, το οποίο κράτησε τρεις ώρες. Περιμένουμε να βγουν κι άλλες εξετάσεις για να δούμε τι είναι ακριβώς. Κάνω ήδη μια φαρμακευτική αγωγή και σήμερα είμαι λίγο καλύτερα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι περιμένει τα αποτελέσματα βιοψίας: «Αφαίρεσαν κάτι και πρέπει να βγουν οι εξετάσεις για να δούμε τί ακριβώς είναι... Εκεί λέω "Ο Θεός να βάλει το χέρι Του". Έχω εμπιστοσύνη στον Χριστό και το έχω αφήσει στα χέρια Του».

Τα αποτελέσματα των εξετάσεών της αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας, ενώ η παραμονή της στο νοσοκομείο θα εξαρτηθεί από αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ