Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΚΡΟ, ΟΜΟΡΦΟ, ΚΑΜΠΡΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΙΜΟΝΙ!!!

Την επόμενη γενιά μικρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων παρουσίασε στο Tokyo η Honda Motor Co, Ltd. Η γνωστή ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε στο Motor Show το πρωτότυπο EV-STER.

Διαθέτοντας ένα δυναμικό και καινοτόμο σχεδιαστικό στυλ σε συνδυασμό με εξαιρετικές περιβαλλοντικές επιδόσεις, το EV-STER, είναι ένα ηλεκτρικό πισωκίνητο διθέσιο σπορ αυτοκίνητο, που δίνει μία πρώτη γεύση της σπορ ηλεκτροκίνησης.

Η χρήση ελαφρών υλικών όπως είναι τα ανθρακονήματα έχουν δώσει τη δυνατότητα μείωσης του συνολικού του βάρους, στοιχείο που συμβάλει ουσιαστικά στις υψηλές επιδόσεις αλλά και στην αυξημένη αυτονομία, που αγγίζει τα 160 χιλιόμετρα περίπου.

Το τιμόνι του EV-STER που έχει αντικατασταθεί από δύο μοχλούς συμβάλλει περαιτέρω στη χαρά της σπορ οδήγησης. Επιπλέον το EV-STER επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίζει την απόδοση του κινητήρα αλλά και την ανάρτηση συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Στο εσωτερικό του, ο πίνακας οργάνων εκτός από τις βασικές πληροφορίες δίνει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στο ηχοσύστημα, στο σύστημα πλοήγησης καθώς επίσης και εύκολη πρόσβαση στο internet.

H σχεδίαση του επιτρέπει στον οδηγό να παραμένει επικεντρωμένος στην οδήγηση, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον άνετο χώρο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ