Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εξιχνιάσθηκαν 5 περιπτώσεις ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα ψιλικών και σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της πόλης.


Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 22χρονος ομογενής, ο οποίος εμπλέκεται και σε υπόθεση ληστείας
κοσμηματοπωλείου στην περιοχή της Μενεμένης.

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,περιπτώσεις ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα ψιλικών και σούπερ μάρκετ διαφόρων περιοχών της Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 22χρονος ομογενής, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί με Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Μενεμένης, την οποία διέπραξε με τη βοήθεια 21χρονου συνεργού του, την 15-07-2011.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 22χρονος, δρώντας από κοινού με συνεργούς του και με διαφορετική σύνθεση:
- Πρώτες πρωινές ώρες της 24-02-2009, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο κέντρο της πόλης, όπου με τηναπειλή αιχμηρού αντικειμένου και τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο του υπαλλήλου και το χρηματικό ποσό των 1.230 ευρώ.
- Την 14-03-2009 και ώρες βραδινές, χρησιμοποιώντας σωματική βία, ακινητοποίησαν υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ περίπου.
- Πρώτες πρωινές ώρες της 28-03-2009, εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας και ασκώντας σωματική βία σε βάρος του υπαλλήλου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ περίπου.
- Πρώτες πρωινές ώρες της 04-04-2009, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και με τη χρήση σωματικής βίας,ακινητοποίησαν υπάλληλο καταστήματος ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και εμπορεύματα αξίας 600 ευρώ περίπου.
- Την 06-03-2010 και ώρες απογευματινές, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Άνω Πόλης, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ περίπου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ