Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΣΤΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ!

Ολοένα και περισσότερες τεχνικές επινοούν οι επιστήμονες, στην προσπάθεια για τη διατήρηση της ομορφιάς και της νεότητας αλλά χωρίς την ανάγκη του χειρουργείου.

Μία από αυτές, για παράδειγμα, είναι συσκευή που καταργεί την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης και απαλλάσσει τον ασθενή από ώρες αναισθησίας, ενώ εκμηδενίζει τον χρόνο ανάνηψης.

Οι τομές είναι μικρότερες αλλά και λιγότερες, ενώ η διαδικασία έχει σημαντικά λιγότερες «αντιαισθητικές» συνέπειες, όπως οιδήματα ή ουλές. Το facelift γίνεται με πολύ λιγότερο πόνο, ενώ η σύσφιξη επιτυγχάνεται με λέιζερ.

Μία άλλη νέα μέθοδος είναι η λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργική επέμβαση. Οι υπέρηχοι είναι και σε αυτήν την περίπτωση που κάνουν τη «δουλειά». Ουσιαστικά θερμαίνουν και λιώνουν το λίπος, το οποίο στη συνέχεια ο ασθενής αποβάλλει διά φυσικών οδών.

Μπορούν επίσης να προσφέρουν ανόρθωση προσώπου επενεργώντας στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος, συρρικνώνοντας και συσφίγγοντας τους ιστούς.

Φυσικά στη φαρέτρα της μη Επεμβατικής Αισθητικής χειρουργικής υπάρχουν και παλιότερα αλλά θαυματουργά όπλα, όπως είναι τα φίλερ, το μπότοξ και η απολέπιση με λέιζερ.

Αν μάλιστα αυτά συνδυαστούν με τους υπερήχους, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο, λένε οι γιατροί, που πάντως δεν κρύβουν ότι αν κάποιος ξεκινήσει τη μάχη κατά του χρόνου αργά, τότε το μόνο που θα δώσει δραστική λύση είναι το νυστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ