Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Το μήλο κάτω από την μηλιά! Ταιριάζει απόλυτα στον μικρό γιο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο 23χρονος Λουίτζι μοιάζει πολύ στον πατέρα του για δύο βασικούς λόγους: Πρώτον γιατί έχει επιχειρηματικό μυαλό και δεύτερον γιατί είναι ατακτούλης στα ερωτικά του…

Αρχικά ο Καβαλιέρε, έβαλε τον γιόκα του να εκτελεί χρέη «διοικητικού συμβούλου» σε ένα από τα χόλντινγκ της εταιρείας Fininvest σε ηλικία μόλις 18 ετών ενώ ταυτόχρονα του ανέθεσε την προεδρία του κοινωνικού ιδρύματος OpsisOnlus στην Λομβαρδία.

Λίγα χρόνια αργότερα ο Λουίτζι έριξε 5 εκατ. ευρώ σε ένα επενδυτικό ταμείο… μια κίνηση που αποδείχτηκε εξαιρετικά κερδοφόρα.

Έτσι ο Καβαλιέρε αποφάσισε να αναθέσει στον Λουίτζι και την διαχείριση της περιουσίας των δύο αδελφών του (Μπάρμπαρα και Ελεονόρα), καθώς και της μητέρας του Βερόνικα και τα χαρτοφυλάκια που αυτές διαθέτουν στην Fininvest με μοναδικό περιορισμό η κάθε συναλλαγή να μην υπερβαίνει τα δέκα εκατ. ευρώ.

Εκτός όμως από τις επιχειρηματικές ικανότητες του πατέρα του ο μικρός Λουίτζι έχει και την έφεση στις ροζ περιπέτειες…

Πριν από λίγους μήνες ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τον 23χρονο να κυκλοφορεί με δύο ξανθιές ενώ η επίσημη αρραβωνιαστικιά του, Τζινέπρα Ροσίνι, έλειπε από το Μιλάνο.

Τι κι αν είπε πως ήταν μόνο συμφοιτήτριές του;;; Αργότερα «είδε» το φως της δημοσιότητας μια φώτο που έδειχνε πως η μια από τις κοπέλες αυτές είναι κάτι παραπάνω από συμφοιτήτριά του.

Το μίνι σκάνδαλο είχε ως αποτέλεσμα να χωρίσει με την επί τρία χρόνια σύντροφό του ενώ λίγο πιο μετά εθεάθη με μια μελαχρινή…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ