Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΓΑΠΟΥΛΑ" Ο ΜΑΚΑΡΟΣ

Αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης και εκμετάλλευσης της επίμαχης λέξης "αγαπούλα" απέκτησε πρόσφατα ο Μάκης Ψωμιάδης, όπως αποδεικνύουν οι τίτλοι ιδιοκτησίας που παρουσίασε...


Μεγάλη αναταραχή στα διεθνή χρηματιστήρια πρόκειτα να φέρουν οι εξελίξεις σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς μιας από τις δημοφιλέστερες λέξεις στον κόσμο, η χρήση της οποίας περιήλθε πλέον στην απόλυτη δικαιοδοσία του κρατούμενου Μάκη Ψωμιάδη.

Ήδη μετά από τις εξελίξεις αυτές, είναι αμφίβολο κατά πόσο θα συνεχίσει να γιορτάζεται ο Αγιος Βαλεντίνος ή να μεταδίδει πρόγραμμα ο Love radio, αφού κανείς δεν ξέρει τι ποσό θα ζητήσει για πνευματικά δικαιώματα ο Big Mac.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες εκμεταλλευόμενος το πασίγνωστο παρατσούκλι του, ο πρώην παράγοντας της Καβάλας, κέρδισε σε δικαστήριο των Σκοπίων, όπου κρατείται, το αποκλειστικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη λέξη όπως επίσης και να τη νοικιάζει σε τρίτους, έναντι αμοιβής.

Ήδη, μετά το εξώδικο στη Wind, δόθηκε από τους δικηγόρους της πλευράς Ψωμιάδη, τιμοκατάλογος με τις κλιμακωτές χρεώσεις, ανάλογα με τη χρήση, την εταιρία που χρησιμοποιεί τη λέξη και τον σκοπό για τον οποίο τη χρησιμοποιεί. Στα πλαίσια αυτών των αλλαγών, τα λεξικά θα είναι πλέον υποχρεωμένα, κάτω από τον όρο «Αγαπούλα» να σημειώνουν ότι «απαγορεύεται η χρήση χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη» και πως «η λέξη προστατεύεται από τις διεθνείς συνθήκες».

Επίσης δεν αποκλείεται μετά την περίπτωση του «αγαπούλα» ο Μάκης Ψωμιάδης να κινήσει τις διαδικασίες ενάντια στην εταιρία Apple που ως γνωστόν παράγει τα σχεδόν συνώνυμά του «Mac Book Pro» και στην αλυσίδα MacDonald’s που εμπορεύεται το απολύτως συνώνυμό του Big Mac.

Τέλος, με ανακοίνωσή του ο πρώην Υπερνομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, προειδοποίησε τον Μάκη, πως δεν σκοπεύει να διαπραγματευθεί το ιστορικό όνομά «Ψωμιάδης» και πως σε περίπτωση που εγερθεί κάποια νομική η οικονομική απαίτηση, θα απαντήσει δυναμικά. Πάντως για μη φανεί τελείως αδιάλλακτος απέναντι στον Μάκη, ο ΠΑναγιώτης Ψωμιάδης, προέτρεψε τις μαμάδες να μην αποκαλούν δημόσια τα παιδιά τους «αγαπούλες τους», τουλάχιστον μέχρι να τελεσιδικήσει η Έφεση.

Moufanet protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ