Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ": ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ!!!

Η... περαστική από τα εκδοτικά πράγματα κ. Σουλοπούλου αφού έψαξε πολύ βρήκε τελικά τον πιο γρήγορο, σίγουρο και ασφαλή δρόμο για να κλείσει οριστικά την ιστορική εφημερίδα: την παραδίδει στο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Αλεξανδρίδη, γνωστό για την πορεία του στον τοπικό δημοσιογραφικό χώρο!
Στο εξής, όταν (και εάν) θα ανοίξει η εφημερίδα θα διοικείται από έναν άνθρωπο πολύ γνωστό για την αντικειμενικότητα και τη σοβαρότητά του.
Η ιστορική εφημερίδα, από το "τιμόνι" της οποίας πέρασαν...
κολοσσοί της Δημοσιογραφίας και της διανόησης θα διευθύνεται από τον κ. Αλεξανδρίδη και τους "κολλητούς" του!
Ο άνθρωπος ποτέ δεν έκρυψε την εξάρτησή του από τους πράσινους μηχανισμούς. Πνευματικό παιδί του Άκη Τσοχατζόπουλου, ήταν επί πολλά χρόνια στο γραφείο του. Ως γενικός διευθυντής της ΕΡΤ-3 συνέδεσε το όνομά του με την πρόσληψη στρατιών αφισοκολλητών της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ αλλά και με τη βίαιη απομάκρυνση όλων των υπαλλήλων που δεν ανήκαν στο κόμμα του.
Το γεγονός ότι σήμερα δεν υπάρχει κανένας ΝΔάτης στο μόνιμο προσωπικό της ΕΡΤ-3 οφείλεται και σε αυτόν. Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ (στη Σημιτική του εκδοχή) τον εξεδίωξε από το τρίτο κανάλι το 2001. Στη συνέχεια (μετά από μία αποτυχημένη πορεία σε κάποια ιδιωτικά ΜΜΕ) κατάφερε να εισχωρήσει στο συγκρότημα της "Μακεδονίας".
Εκεί συνέβαλε σημαντικά ώστε η εφημερίδα όχι μόνο να χάσει το παραδοσιακό της κοινό αλλά και τη φυσιογνωμία και το ύφος της. Η σκανδαλολογία, οι αβάσιμες καταγγελίες εναντίον στελεχών της ΝΔ, το αδυσώπητο κυνηγητό, τα πικρόχολα σχόλια εναντίον όσων δημοσιογράφων δεν ήταν στην αυλή του έγιναν καθημερινότητα για την ιστορική εφημερίδα.
Σήμερα καλείται να να αναλάβει μία παραδοσιακά κεντροδεξιά, συντηρητική εφημερίδα να την σώσει από την καταστροφή και να την οδηγήσει στην επανάκαμψη, έπειτα από μία κατηφορική πορεία των τελευταίων ετών!
Συγχαρητήρια στους υπευθύνους της "Μακεδονίας" για την επιλογή τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ