Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!

Όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, ακόμη κι εκείνοι που ελάχιστα ασχολούνται με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του, έχουν μια μεγάλη επιθυμία (ξέχωρα από το "πρωτάθλημα"), η οποία τους δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια:

Να μείνει ο Βιεϊρίνια για πάντα ΠΑΟΚτσής!
Θέλουν να μείνει στην ιστορία του συλλόγου ως σύμβολο όπως, ας πούμε, ο Γιώργος Κούδας κι ας μην είναι ελληνόπουλο ο Αντελίνο.
Φυσικά, όλοι καταλαβαίνουν ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Και όμως, ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι "λίγο" γι’ αυτή την παιχτούρα.
Επομένως, αν ο Βιεϊρίνια φύγει για το εξωτερικό και προς το τέλος της καριέρας του επιστρέψει για να την κλείσει στον Δικέφαλο, θα παραμείνει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚτσής!
Το ίδιο έγινε με τον Ζήση Βρύζα, το ίδιο (ε, καλά, περίπου...) συνέβη με τον Ζαγοράκη, καθώς και με άλλους παίκτες που επέστρεψαν και έκλεισαν την καριέρα τους στον αγαπημένο τους ΠΑΟΚ!
Ο Ζαγοράκης υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να δώσει τον Πορτογάλο σε ελληνική ομάδα όσα κι αν προσφέρει αυτή.
Το μόνο που απομένει είναι να περάσουν στον Αντελίνο, οι φίλοι τους στην Ελλάδα και η σύζυγός του Βάσω, την ιδέα του "συμβολισμού", την ταύτιση του με τον Δικέφαλο.
Ο Βιεϊρίνια αγαπάει τον ΠΑΟΚ και το δηλώνει σε όλες τις συνεντεύξεις του, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης του έδωσε την ευκαιρία να φτάσει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Αναγεννήθηκε στον Δικέφαλο.
Άρα, μπορεί να κερδίσει περισσότερα χρήματα γιατί το αξίζει, αλλά στην άκρη του μυαλού του και τατουάζ στην καρδιά του πρέπει να έχει τον ΠΑΟΚ.
Το παράδειγμα του Πρέντρακ Στογιάκοβιτς που λάτρεψε τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, ακολουθώντας παρόμοια πορεία καριέρας στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ερχόμενος από τη Σερβία, είναι ισχυρό, έστω κι αν δεν επέστρεψε να κλείσει την καριέρα του στον Δικέφαλο(*). Έμεινε όμως ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚτσής. Και θα επιστρέψει με την οικογένειά του να ζήσει στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη.
Αυτά πρέπει να τα εμπεδώσει ο Αντελίνο για να... γουστάρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ένα ακόμη σύμβολο στην ομάδα τους.
Την ομάδα που αγαπούν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, βετεράνοι και εν ενεργεία...

(*) Μια καλή ιδέα είναι να πείσει ο Πρέλεβιτς και ο Σταυρόπουλος τον Πέτζα να παίξει έστω κι ένα παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τώρα που ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της πορείας του στο NBA, για να κλείσει την καριέρα του στον Δικέφαλο. Φυσικά, να γίνει και ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για τον τεράστιο αυτόν παίκτη, στο PAOK Sports Arena, με μια από τις ομάδες του NBA που έπαιξε ο Στογιάκοβιτς.

Eaglebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ