Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 3 ΚΟΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή δικυκλιστών συναδέλφων τους, ομάδων ΔΙ.ΑΣ, συνελήφθησαν 31χρονος ημεδαπός, 29χρονος ομογενής και 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα», «Σύσταση συμμορίας», Νομοθεσία «Περί όπλων», «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».

Ειδικότερα, οι παραπάνω συλληφθέντες, κατελήφθησαν, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την 28-12-2011, σε συνεργείο αυτοκινήτων σε αγροτική περιοχή της Ιωνίας Θεσσαλονίκης, να επιχειρούν να αποσυναρμολογήσουν ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα, από την περιοχή της Νικόπολης.

Εντός του συνεργείου βρέθηκαν επιπλέον,
- πέντε Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (τύπου τζιπ), τα οποία είχαν αφαιρέσει κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2011, από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης
- ένα δίκανο κυνηγετικό όπλο το οποίο είχε κλαπεί μαζί με ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, από περιοχή του Νομού Σερρών
- πλήθος ανταλλακτικών και ειδικά εργαλεία για την αποσυναρμολόγησή τους

Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 31χρονος, από το 2006 έως και σήμερα, έχει προβεί στη διάλυση – αποσυναρμολόγηση 120 περίπου Ι.Χ. Φορτηγών αυτοκινήτων ανοικτού τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ