Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ; ΝΑΙ, ΝΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!! (μην ξεχάστε τις πίτσες και τις μπύρες, καρντάσια...)

Ετοιμαστείτε για ένα σπουδαίο βράδυ. Ο ΠΑΟΚ για μια ακόμη βραδιά εκπροσωπεί τη Θεσσαλονίκη και το ελληνικό ποδόσφαιρο στας Ευρώπας, αναγκάζοντας όλη την πόλη να ξοδευτεί και απόψε. Άλλοι θα παραγγείλουν τις πίτσες τους, άλλοι τα πιτόγυρα και άλλοι θα πιουν τα ποτά τους από το ζόρι τους για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

Οι τελευταίοι θα παρηγορηθούν στην περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ, για να έχουν ελπίδες να μη συνεχίσουν να τον βλέπουν και την άνοιξη στα γήπεδα της Ευρώπης.
Ο Δικέφαλος αγωνίζεται στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League έχοντας αντίπαλο ένα από τα πιο γνωστά ποδοσφαιρικά κλαμπ του κόσμου και τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα αν αναλογιστούμε και την απουσία του μισού ΠΑΟΚ, δηλαδή του Βιεϊρίνια.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 22:05 ώρα Ελλάδας (το ρολόι θα δείχνει δυο ώρες πιο νωρίς στην Αγγλία) και θα το μεταδώσει η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Εντάξει μην περιμένετε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και τέτοια από το κανάλι του ομίλου Κυριακού, ενώ και στην περιγραφή... σκατά θα είναι, αλλά μην πτοείστε. Φωνάξτε για τον ΠΑΟΚ, άλλοι από αγάπη κι άλλοι από σκασίλα...
Το κακό είναι ότι η ομάδα του Δικεφάλου έχασε καθαρά από ατυχία τους δύο πόντους στο πρώτο ματς απέναντι στην Τότεναμ όταν ο Λίνο δεν έβαλε το πέναλτι και ο Ίβιτς στις καθυστερήσεις κάρφωσε την μπάλλα στο δοκάρι κι όχι στα δίχτυα την αγγλικής ομάδας.
Αν όμως κερδίσει σήμερα στέλνει την Τότεναμ για βρούβες, ενώ αν χάσει... δεν τρέχει και τίποτα αφού θα έχει μια ακόμη ευκαιρία στην Τούμπα να καθαρίσει την Ρούμπιν...

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ