Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ

Η ΝΔ Θεσσαλονίκης εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για τις καθαρές εκλογικές νίκες που πέτυχαν στις επιμελητηριακές εκλογές της Θεσσαλονίκης τα ψηφοδέλτια που στήριξε πολιτικά και αποτελούν τη φιλελεύθερη έκφραση στο συνδικαλισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Οι νίκες των ψηφοδελτίων του Μιχάλη Ζορπίδη στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και του Παναγιώτη Παπαδόπουλου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αποδεικνύουν περίτρανα ότι το πιο ζωντανό και παραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, οι άνθρωποι που γνωρίζουν την αγορά και τις ανάγκες της αναδεικνύουν, εμπιστεύονται και προτιμούν τα στελέχη που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία.
Η εμπιστοσύνη αυτή σημαίνει πολλά για το κόμμα μας. Το κυριότερο όμως είναι ότι η Νέα Δημοκρατία και η ΝΔ Θεσσαλονίκης θα εξακολουθήσει να έχει σε θέσεις ευθύνης, όπως είναι οι διοικήσεις των Επιμελητηρίων, φίλους συνομιλητές, έμπιστους συνεργάτες από τους οποίους θα λαμβάνει τα σωστά και ακριβή μηνύματα της αγοράς αλλά και προτάσεις, θέσεις και απόψεις για τα ζητήματα που απασχολούν το χώρο των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Πάγια θέση της ΝΔ είναι ότι τα συνδικαλιστικά όργανα σε όλους τους χώρους δεν θα πρέπει να λειτουργούν ως κομματικά ενεργούμενα και να εξυπηρετούν στενούς κομματικούς σκοπούς αλλά να αποτελούν τους αγωγούς εκείνους για τη διοχέτευση θέσεων της κοινωνίας προς τα κόμματα. Αυτός θα πρέπει να είναι ένας από τους λόγους που τα ψηφοδέλτια που υποστηρίζονται από τη ΝΔ σε όλους τους χώρους, πλην του Δημοσίου, καταφέρνουν να αναδεικνύονται σταθερά ως πρώτη δύναμη.

Δελτίο Τύπου ΝΔ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ