Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΣΠΕΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΙΑΖΕΙ ΑΝΔΡΕΣ!!!

Αλήθεια είναι....!
Η αστυνομία εκτιμά πως υπάρχει σπείρα γυναικών που βιάζουν άνδρες, πιθανότατα για να χρησιμοποιήσουν το σπέρμα τους σε τελετουργίες, που υποστηρίζουν ότι φέρνουν πλούτη.

Αυτό συμβαίνει στη Ζιμπάμπουε
Χρειάστηκε πάνω από ένας χρόνος για να γίνει η πρώτη σύλληψη και τη Δευτέρα, τρεις γυναίκες αναμένεται να παραστούν σε δίκη.
Φερόμενο ως θύμα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, περιέγραψε τον Ιούλιο στην κρατική τηλεόραση την εμπειρία του, κατά την οποία τρεις γυναίκες προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν με το αυτοκίνητο στον προορισμό του.
«Μία από τις γυναίκες έριξε νερό στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια μου έκαναν μια ένεση, που μου προκάλεσε ισχυρή σεξουαλική επιθυμία», είπε.
«Σταμάτησαν το αυτοκίνητο και με ανάγκασαν να κάνω σεξ με κάθε μία από αυτές, αρκετές φορές, με τη χρήση προφυλακτικών. Όταν τέλειωσαν με άφησαν στη ζούγκλα εντελώς γυμνό».
«Ορισμένοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και με βοήθησαν να καλέσω την αστυνομία, που με πήγε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες του φαρμάκου που μου έδωσαν, καθώς η επιθυμία να κάνω σεξ υπήρχε ακόμη», δήλωσε.
Οι γυναίκες που θα δικαστούν αντιμετωπίζουν 17 κατηγορίες άσεμνης επίθεσης –καθώς ο νόμος της Ζιμπάμπουε δεν προβλέπει την πράξη βιασμού άνδρα από γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ