Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΑΣΚΟ"

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γαι τη χρήση χημικών των αστυνομικών δυνάμεων στην Τούμπα:
"Τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη παρατηρούμε μια άνευ προηγουμένου κρίση στο κράτος και τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς.
Την ανοχή τους στο μνημειώδες μπάχαλο της παρέλασης οι αστυνομικές δυνάμεις το ισοστάθμισαν με χρήση χημικών εναντίον φιλάθλων που είχαν την ατυχία να περνούν απο το χώρο κατά τον οποίο 100 κουκουλοφόροι επέλεξαν να ρεζιλέψουν άλλη μια φορά την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα της αστυνομίας. Και την ντροπή τους προσπάθησαν να την ξεπλύνουν με χρήση δακρυγόνων σε ένα χώρο με παιδιά, ηλικιωμένους κι άλλες ευπαθείς ομάδες. Πέρα απο αυτό και στην ανάγκη τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και πάλι με προσαγωγές και συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ προσπαθούν να κατασκευάσουν ενόχους.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει απαθής. Επειδή τα κρούσματα επιθέσεων εναντίον φιλάθλων μας οπου κι αν βρίσκονται απο την αστυνομία αυξάνονται επικίνδυνα, θα καταθέσουμε αύριο το πρωί επισήμως αίτημα για την απομάκρυνση όποιου αποφάσισε την επιχείρηση φιάσκο κατά της υπόληψης αλλά και της λειτουργίας του συλλόγου μας.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ