Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ: "ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..."!!!

Είναι πέρα για πέρα πολιτικό το σχόλιό μου, όμως θα το κάνω στη γλώσσα που καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ, από τους Ακαδημαϊκούς μέχρι τους Ψαράδες με τα καλάμια: Ακούγοντας με προσοχή τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλο και τον υπουργό εσωτερικών Χάρη Καστανίδη μου έδωσαν την αίσθηση ότι... θέλουν να μας πάρουν μαζί τους!

Γι’ αυτό προχωρούν σε ένα τέτοιου είδους δημοψήφισμα.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και, επαναλαμβάνω κατά την εκτίμησή μου η οποία είναι πολιτικής κρίσης, επάνω στον πανικό τους σκέφτηκαν "καταστρεφόμαστε εμείς ως κόμμα και ως πολιτικές οντότητες αλλά θα σας πάρουμε μαζί, Έλληνες"...!
Αυτό διέκρινα στο βλέμμα τους και στη φωνή τους...
Πρέπει να βρεθούν πραγματικοί ήρωες, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που θα φρενάρουν την καταστροφή και δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Παπανδρέου και στους υπουργούς του οι οποίοι είναι γαντζωμένοι στις καρέκλες τους και επιθυμούν μαζί με αυτούς να βουλιάξουμε όλοι!
Καλύτερα εκλογές παρά δημοψήφισμα για το αν θέλουμε ή όχι την καταστροφή του τόπου με εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Γιατί, αυτό θα είναι το διακύβευμα όπως κι αν πασπαλίσουν το ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουμε με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ...
Και θα το διαπιστώσουμε σύντομα, όλοι, από τις εξελίξεις τόσο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και στην εσωτερική πολιτική σκηνή...

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ