Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΩΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ (χειρότερα της Ευρώπης) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Μεγάλες είναι οι ζημιές στις αίθουσες του 3ου Λυκείου Κομοτηνής στο οποίο στεγάζεται και το Εσπερινό Γυμνάσιο της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα οι ζημιές που προκλήθηκαν στο 3ο Λύκειο της Κομοτηνής, από τη δράση κυρίως εξωσχολικών, υπολογίζεται ότι θα αγγίξουν τις 100.000 ευρώ.
Οι εργασίες ανακαίνισης στο σχολείο είχαν ολοκληρωθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες και δόθηκε προς χρήση, ως ένα πρότυπο για την περιοχή εκπαιδευτικό συγκρότημα.
Από βανδαλισμούς μαθητών και εξωσχολικών, προκλήθηκαν μεγάλες ζημίες στα γραφεία των καθηγητών, στο μηχανολογικό εξοπλισμό και στο κτίριο, ενώ κατά την αποχώρηση των ομάδων από το σχολείο, κανείς δεν συνελήφθη.
Η διεύθυνση του σχολείου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Σύμφωνα με στοιχεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τελούν υπό κατάληψη έξι σχολεία.
Σήμερα η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου θα εκδώσει εγκύκλιο για την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών στα σχολεία που βρίσκονται υπό κατάληψη. Θα προβλέπει περικοπή εκδρομών και μάθημα τα Σάββατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ