Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΑ ΠΑΕΙ ΜΕ... ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ!

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει μια νέα επιχειρηματική συνεργασία - χορηγία με την αναγνωρισμένου κύρους εταιρία, «Ε. ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ & ΥΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.,», η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρίας σε Χορηγό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η εταιρία, θα βρίσκεται δίπλα στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, για την τρέχουσα αλλά και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν (2011-2013), στηρίζοντας την σε κάθε της βήμα για συνεχείς διακρίσεις και επιτυχίες.

Το προφίλ της εταιρίας «Ε. ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ & ΥΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.»

Η εταιρία Μαλαματίνα ιδρύθηκε το 1895 και παράγει ένα από τα πλέον αγαπημένα ελληνικά προϊόντα για περισσότερο από 115 χρόνια, τη Ρετσίνα Μαλαματίνα.

Η έμφαση στην ποιότητα, ο σεβασμός στον καταναλωτή και η δημιουργία προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και στις τάσεις της αγοράς, αποτελούν βασικές αρχές της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η μεγάλη αγάπη της Οικογένειας Μαλαματίνα για το προϊόν αλλά και ο σεβασμός απέναντι στον καταναλωτή που τόσα χρόνια ανταποδίδει θεαματικά και καθημερινά την πίστη στις σταθερές αξίες 5 γενεών, διατήρησαν τη Ρετσίνα Μαλαματίνα στην κορυφή των προτιμήσεων. Οι υψηλές πωλήσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια φιάλες το χρόνο και την καθιστούν ως το best seller των ελληνικών κρασιών με τη εταιρία να κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και στην πώληση του παραδοσιακού κρασιού ΡΕΤΣΙΝΑ παγκοσμίως.

Η εταιρεία σήμερα διαθέτει πέντε (5) οινοποιεία στην περιφέρεια της Κεντρικής Ελλάδας. Πρόσφατα υλοποίησε το έργο του Οινοποιείου της Ασωπίας, το οποίο διαθέτει τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης. Τα άλλα οινοποιεία της βρίσκονται στον Φάρο, στη Ριτσώνα και στα Φύλλα του νομού Ευβοίας. Το εμφιαλωτήριο της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ βρίσκεται στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμφιαλωτήρια κρασιού της Ευρώπης.

Η Ρετσίνα Μαλαματίνα παράγεται από τις ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών «Σαββατιανό» και «Ροδίτη». Η οινοποίηση γίνεται με τη μέθοδο της «Λευκής Οινοποίησης» με ελεγχόμενη θερμοκρασία, επιλέγοντας αποκλειστικά τον «αφρό» του μούστου (τον πρόρογο), επιτυγχάνοντας έτσι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε χρώμα, άρωμα, γεύση, και ποιότητα. Την ποιότητά της εξασφαλίζουν επίσης και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των οινοποιείων της, οι οποίες είναι εφοδιασμένες με τον πλέον αυτοματοποιημένο μηχανολογικό εξοπλισμό. Η προσθήκη μικρής ποσότητας ρητίνης πεύκου κατά τη ζύμωση, δίνει τη χαρακτηριστική γεύση της ρετσίνας, αφήνοντας ταυτόχρονα να αναδειχθούν τα φρουτώδη αρώματα των ποικιλιών των σταφυλιών. Στα χαρακτηριστικά αυτά, προσθέτοντας τις ευεργετικές ιδιότητες της ρητίνης (ρετσίνι), πολύ γνωστές από την αρχαιότητα, έχουμε σαν αποτέλεσμα ένα μοναδικό κρασί με απόλυτα Ελληνική ταυτότητα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ