Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ PIRELLI 2012 ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ (γυμνά, βέβαια) ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! (πάρτε μάτι...)

Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο ημερολόγιο της Pirelli για το 2012 που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη... εκυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Διάσημα μοντέλα και καλλιτέχνιδες πόζαραν γυμνές στο φωτογραφικό φακό του Mario Sorrenti με αποτέλεσμα... να βγουν τα μάτια του αντρικού (και όχι μόνο) πληθυσμού στον πλανήτη.

Μετά το περσινό concept που ήθελε άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο να ποζάρουν για το ημερολόγιο σαν τους Θεούς του Ολύμπου, τα γνωστά μοντέλα βρέθηκαν φέτος στην Κορσική, στο θέρετρο Murtola για μια ξεχωριστή φωτογράφηση. Ανάμεσά τους ήταν το γνωστό μοντέλο Kate Moss, η Ουκρανή ηθοποιός Milla Jovovich και η Ιταλίδα Made Margaret, που έκανε την πρώτη γυμνή της φωτογράφηση.

Το Vanity Fair δημοσίευσε πρώτο φωτογραφίες από τα backstage της ετοιμασίας των κοριτσιών για το ημερολόγιο. Το νέο ημερολόγιο της Pirelli, σε αντίθεση με το περσινό που ήταν αφιερωμένο στην τελειότητα των θεών της μυθολογίας και δημιουργήθηκε από τον Karl Lagerfeld στο Παρίσι, αποτελεί έναν ύμνο στις φυσική ομορφιά των γυναικών.


Το top model από την Ολλανδία Saskia de Brauw


Η Γιαπωννέζα ηθοποιός Rinko Kikuchi


Η Βραζιλιάνα Isabeli Fontana




H Kate Moss λίγο πριν το γάμο της!

Η Lara Stone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ