Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, δέχθηκε σφοδρή κριτική για το σχόλιο του στο δημοτικό συμβούλιο για το έργο της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης και ότι δεν χρειάζεται να υφίσταται. Ποιοι χαρακτηρίζουν "ανέντιμη" τη στάση του δημάρχου;

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς (Κε.Δ.Α.Κ.) με ανακοινώσεις τους διαμαρτύρονται εντόνως και δηλώνουν της δυσαρέσκειά τους για τις επικριτικές δηλώσεις του δημάρχου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μπουτάρης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου μίλησε για μια γραμματεία «που δεν κάνει τίποτα και έχει ένα σωρό κόσμο που κάθεται και δεν κάνει τίποτα».

Οι υπάλληλοι του πρώην υπουργείου αφού επισημαίνουν ότι «ο δήμαρχος είναι αναρμόδιος για να ασχολείται με του οργανισμού του στενού δημόσιου τομέα» χαρακτηρίζουν «ανέντιμο» να προβαίνει σε κρίσεις παραγνωρίζοντας τις προσπάθειες και την αγωνία των 120 εργαζομένων.

«Σας καλούμε να ασχολείστε με τα «του οίκου σας» και πριν προβείτε σε ανάλογες δηλώσεις να ζητήσετε να γνωρίσετε τις θέσεις και τις προτάσεις μας.» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Από την μεριά τους, οι εργαζόμενοι στο Κε.Δ.Α.Κ., αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ότι «παρά το οικονομικό αδιέξοδο του Κέντρου και την επιστημονική και λειτουργική αποδυνάμωσή του, με επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών της χώρας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της αποστολής μας, συνεχίζουμε να πράττουμε το έργο μας με σοβαρότητα, αυταπάρνηση και ευθύνη, έχοντας στόχο την διασφάλιση του μνημειακού πλούτου του Αγίου Όρους.»

ΔΣ στο spnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ