Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΜΕΓΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ: ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες και οι αεροσυνοδοί μίας πτήσης από τη Μόσχα στο Λονδίνο όταν μία μεθυσμένη επιβάτης άρχισε να επιδίδεται σε ένα πολύ προκλητικό one-woman-show. Μάλιστα τα πράγματα ξέφυγαν τόσο πολύ που οι πιλότοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν το αεροσκάφος στη Μόσχα!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το αεροσκάφος τύπου Airbus A-320 είχε μόλις απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Domodedovo και όμως σχεδόν αμέσως οι αεροσυνοδοί παρατήρησαν ότι μία γυναίκα ανάμεσα στους επιβάτες είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά. Επρόκειτο για μία 39χρονη που ήταν εμφανές ότι ήταν πολύ μεθυσμένη.

Στην αρχή άρχισε να πειράζει τους συνεπιβάτες της: τους έλεγε περίεργα πράγματα, τους πείραζε τα γυαλιά τους και τους ενοχλούσε συνεχώς. Ξαφνικά όμως τα πράγματα άρχισαν να βγαίνουν εκτός ελέγχου. Η 39χρονη σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να χορεύει προκλητικά και να γδύνεται, ενώ προσπαθούσε να προκαλέσει τους άλλους επιβάτες της πτήσης, ανεβαίνοντας πάνω τους. Επειδή κανείς δε μπορούσε να συνεφέρει τη γυναίκα, οι χειριστές αποφάσισαν να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο του Domodedovo και η επιβάτης να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ