Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΤΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Να αφήσει τις απλές δημόσιες σχέσεις ή τα δήθεν "προοδευτικά" ο Μπουτάρης και να κάνει πράξη όσα αναφέρει κατά καιρούς για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Πραγματικά ήρθε η ώρα, η θρησκευτική μειονότητα των μουσουλμάνων που ζουν στην ευρύτερη περιοχή να αποκτήσει το δικό της χώρο λατρείας. Και αυτό για να συμβεί σύντομα, μόνο ένας τρόπος υπάρχει: Να παραχωρηθεί έκταση από ιδιώτη.

Η λύση για παραχώρηση κρατικής έκτασης είναι εξαιρετικά χρονοβόρα και, εκτός αυτού, θα δημιουργήσει μεγάλες αντιδράσεις.
Γι’ αυτό λοιπόν, ο μοναδικός, αυτή τη στιγμή, τρόπος να χτιστεί ένα σύγχρονο τζαμί όπου θα μπορούν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι μουσουλμάνοι της Θεσσαλονίκης είναι να παραχωρήσει ο Γιάννης Μπουτάρης ένα από τα οικόπεδα που έχει στην προσωπική του περιουσία.
Ο Μπουτάρης μεγάλωσε ως πλουσιόπαιδο (με τα κολέγιά του, τα ταξίδια του, τις αυτοκινητάρες του, τις χλιδάτες διακοπάρες του και τα "άλλα" που ο ίδιος παραδέχεται...) αφού κληρονόμησε μια μεγάλη περιουσία την οποία και ο ίδιος αξιοποίησε και διεύρυνε.
Αυτή τη στιγμή τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του... δεν ξέρουν τι έχουν.
Μέσα σε αυτή την τεράστια περιουσία ο Μπουτάρης έχει και μεγάλα (άρτια και οικοδομήσιμα) οικόπεδα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, και άλλες περιοχές.
Ας παραχωρήσει με μια γενναία δωρεά, λοιπόν, ένα μεγάλο οικόπεδο από αυτά που διαθέτει στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και εκεί να ανεγερθεί το τζαμί. Να γίνει και ευεργέτης της μουσουλμανικής θρησκευτικής μειονότητας της πόλης στην οποία είναι δήμαρχος του κεντρικού δήμου.
Εμπρός, κύριε Μπουτάρη. Τόσα έχετε. Δώστε ένα οικόπεδο για την ανέγερση ενός σύγχρονου τζαμιού.  Τα κεφάλαια της ανέγερσης του, σίγουρα θα βρεθούν άμεσα. Να μην τυραννιούνται οι 5.000 συμπολίτες μας με τις απίστευτες συνθήκες που αυτή τη στιγμή ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.
Να ζητήσεις και τη συμπαράσταση του εξαδέλφου σου του Νίκου Μέρτζου ο οποίος σε βοήθησε να κερδίσεις τις δημοτικές εκλογές (σε βοηθάει και τώρα). Συζητείστε το τις επόμενες μέρες που θα βρεθείτε μαζί και προχωρήστε...

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ