Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ, ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ, 5000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ"

«Δρακόντεια» αναμένονται να είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν φέτος στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης με τους αστυνομικούς που θα δώσουν το παρών να φτάνουν τους 5.000 και τον μεταλλικό φράχτη να αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα εκτός από διμοιρίες των ΜΑΤ και μοτοσικλετιστές των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ θα μεταφερθούν οι μεταλλικοί φράχτες που είχαν στηθεί κατά την διάρκεια των τελευταίων κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα καθώς επίσης και το ειδικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. που εκτοξεύει νερό. Σημειώνεται ότι την περσινή χρονιά, οι αστυνομικοί που πήραν μέρος στην περιφρούρηση ήταν 4.000.

Οι κινητοποιήσεις όπως κάθε χρόνο θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα συλλαλητήρια των άλλων εργαζομένων ανάμεσα στους οποίους θα βρεθούν μέλη των κινημάτων των «Αγανακτισμένων» και του «Δεν Πληρώνω» αλλά και ιδιοκτήτες ταξί, φοιτητές και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ