Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

"ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ"

Διαβεβαιώσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έδωσε ο media manager της Βαλερένγκα Λάσε Βάνγκστον μιλώντας στον "Libero 107.4 FM".
Συγκεκριμένα ο κ. Βανγκστον είπε:
«Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι από τα γεγονότα, ο κόσμος νιώθει απέραντη λύπη για τα θύματα και κάθε δραστηριότητα έχει σταματήσει λόγω του πένθους και ως ένδειξη ελάχιστου σεβασμού στην μνήμη των θυμάτων», είπε αρχικά μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στην Νορβηγία και συνέχισε:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο το μυαλό όλων μόνο στο ποδόσφαιρο δεν ήταν, αλλά η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Το ποδόσφαιρο είναι μια διέξοδος από την καθημερινότητα και έτσι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά».

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με την αστυνομία ώστε να ληφθούν όλα τα μέτρα και να υπάρξει απόλυτη ασφάλεια για την αποστολή του ΠΑΟΚ, τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης που θα έρθουν, αλλά και για τους δικούς μας φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη. Δεν γνωρίζω πόσα εισιτήρια έχουν πωληθεί έως τώρα, αλλά πιστεύω ότι μετά την τραγωδία θα έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Όλοι αυτές τις στιγμές θέλουν να μένουν ενωμένοι και να πάρουν κουράγιο ο ένας από τον άλλον, ώστε να ξεπεράσουν το σοκ. Έτσι πιστεύω ότι στο γήπεδο θα έρθει πιο πολύς κόσμος μετά την τραγωδία», εκτίμησε ο κ. Βάνγκστον.

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της Βαλερένγκα: «Είναι πράγματι γεμάτο το πρόγραμμα της ομάδας, έχουμε την Πέμπτη τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μετά παίζουμε Σάββατο με την Μόλντε, Δευτέρα με την Λίβερπουλ και πάλι Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ. Το ξέραμε όμως εδώ και καιρό ότι η ομάδα έχει αυτό το πρόγραμμα και η τεχνική ηγεσία έχει λάβει τα μέτρα της ώστε οι παίκτες να είναι φρέσκοι και ξεκούραστοι στους αγώνες. Επίσης το μας με την Λίβερπουλ είναι φιλικό και είναι πολύ πιθανό να ξεκουραστούν ορισμένοι από τους βασικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ