Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ FIFA 12 ΑΠΟ ΤΗΝ ELECTRONIC ARTS INC

Η Electronic Arts Inc ανακοίνωσε ότι η EA SPORTS έχει αναπτύξει το Player Impact Engine, μια νέα μηχανή φυσικής που θα προσφέρει επαναστατικές αλλαγές στο καλύτερο αθλητικό videogame στο πλανήτη. Δύο χρόνια στον τομέα της ανάπτυξης, η νέα Player Impact Engine του FIFA 12 προσφέρει ρεαλιστική κίνηση σε κάθε αλληλεπίδραση μέσα στο γήπεδο. Είναι μία από τις πολλές σημαντικές καινοτομίες για το FIFA 12 που έχουν εμπνευστεί από το αληθινό ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκε από την ομάδα ανάπτυξης του FIFA στην EA Canada.

«Οι αλλαγές που έχει υποστεί το FIFA 12 δεν είναι επαναστατικές αλλά εξελικτικές», είπε ο Kaz Makita, Executive Producer για το franchise του FIFA, το οποίο έχει κερδίσει 136 βραβεία videogame τα τελευταία τρία χρόνια. «Για να δημιουργήσουμε το καλύτερο και αυθεντικότερο παιχνίδι FIFA που έγινε ποτέ, χρειαζόμαστε νέα τεχνολογία για να αποδώσουμε το όραμά μας. Οι παίκτες θα δουν, και το πιο σημαντικό θα αισθανθούν αμέσως, τη σημασία της Player Impact Engine».

Η νέα πρωτοποριακή μηχανή Player Impact Engine θα τρέχει το FIFA 12 στο PlayStation 3 system και στο Xbox 360. Οι παίκτες θα βιώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι πραγματικοί ποδοσφαιριστές παλεύουν μεταξύ τους για να κερδίσουν την κατοχή της μπάλας. Η Impact Engine παράγει συνεχώς αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο, σε κάθε σημείο επαφής στο σώμα ενός παίκτη ώστε να δημιουργεί μια άπειρη ποικιλία φυσικών και ρεαλιστικών αποτελεσμάτων σε κάθε σύγκρουση. Οι παίκτες θα αισθάνονται τώρα πιο ανθεκτικοί, θα απωθούν και θα σπρώχνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα για την κατοχή και θα επανέρχονται από τα ελαφριά χτυπήματα με μεγαλύτερη ευκολία.
Οι επαναστατικές καινοτομίες στο gameplay, οι οποίες έχουν εμπνευστεί από τον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου, κάνουν το FIFA 12 ουσιαστικότερο και πιο ρεαλιστικό. Το ολοκαίνουργιο Precision Dribbling προσφέρει μεγαλύτερη πιστότητα στο χειρισμό της μπάλας για τους επιθετικούς παίκτες, ενώ το Tactical Defending κάνει την υπεράσπιση της άμυνας ακόμα πιο επιδέξια και ουσιαστική, όπως στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Επίσης, οι παίκτες συμπεριφέρονται με βάση το Pro Player Intelligence, το χαρακτηριστικό της νέας γενιάς όσο αφορά την νοημοσύνη και την επίδοση του ποδοσφαιριστή, ενώ και το νέο Career Mode προσφέρει μια εμπειρία με μεγαλύτερο βάθος και ρεαλισμό στο παιχνίδι.

Το νέο Precision Dribbling δημιουργεί μια μεγαλύτερη πιστότητα του ελέγχου της μπάλας για καλύτερο έλεγχο σε στενούς χώρους, περισσότερο χρόνο για τη λήψη αποφάσεων στην επίθεση, καθώς και περισσότερο έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού. Οι καινοτομίες στην επίθεση εξισορροπούνται με τον εκ νέου σχεδιασμένο μηχανισμό άμυνας. Η υπεράσπιση της άμυνας είναι τώρα τόσο στρατηγική όσο και η επίθεση με το ολοκαίνουργιο Tactical Defending, το οποίο αλλάζει ριζικά την προσέγγιση στο ζήτημα της άμυνα, αποδίδοντας την ίδια σημασία στις τοποθετήσεις των αμυντικών, τα κλεψίματα και τα τάκλιν.

Οι παίκτες στο γήπεδο δρουν με βάση το Pro Player Intelligence, μια αυτογνωσία και ικανότητα που τους επιτρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τις δικές τους δεξιότητες, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τις ιδιότητες των συμπαικτών τους. Οι παίκτες που έχουν εξαιρετική επίγνωση της φάσης (vision), για παράδειγμα, θα δουν τις ευκαιρίες για κοφτές πάσες που άλλοι παίκτες δεν θα μπορούσαν. Ο Κακά της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πιο πιθανό να ξεχωρίσει μια κίνηση στον ανοιχτό χώρο - και πιο γρήγορος - από έναν συμπαίκτη του από πιο μακριά σε σχέση με έναν παίκτη με χαμηλότερη επίγνωση. Επιπλέον, οι ομάδες θα ποικίλουν στην επίθεσή τους με βάση τα δυνατά χαρακτηριστικά των παικτών τους στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και τις αδυναμίες των αντίπαλων παικτών, δημιουργώντας μια πιο αυθεντική εμπειρία και μεγαλύτερη ποικιλία στους αγώνες.

Το FIFA 12 θα προσφέρει επίσης ένα ολοκαίνουργιο Career Mode, βασισμένο σε ιστορίες από τον πραγματικό κόσμο του αθλήματος. Στοιχεία όπως το ηθικό του παίκτη, εξαρτώμενο από την απόδοση στο γήπεδο και τη θέση της ομάδας στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, θα επηρεάζουν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Οι χρήστες θα έχουν να λάβουν υπόψη τους περισσότερους παράγοντες από ποτέ και να προχωρήσουν σε αποφάσεις που οι συνέπειες τους θα είναι εμφανείς μέσα στο γήπεδο.

Σχεδιασμένο με φρέσκια εμφάνιση και αίσθηση από την αρχή του αγώνα μέχρι το τελικό σφύριγμα, το FIFA 12 προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία της αγωνιστικής, ταχύτερη και ευκολότερη πλοήγηση με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μενού, και πάνω από 500 επίσημους αναγνωρισμένους συλλόγους. Το FIFA 12 θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα παγκοσμίως αυτό το φθινόπωρο για το PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PSP, iPhone, iPad και iPod touch.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ