Κυριακή 29 Μαΐου 2011

"ΤΟ ΝΗΣΙ" ΕΙΧΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ

Δεκατρείς μήνες στην Ελούντα πέρασαν οι ηθοποιοί και οι συντελεστές του «Νησιού» και ανάμεσα στις πολλές ωραίες στιγμές, υπήρξαν και πολλά ατυχήματα.

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, που υποδυόταν τον φούρναρη Βασίλη Καπετανάκη, σύζυγο της Ευγενίας, έσπασε το πόδι του στη διάρκεια της σκηνής που έπρεπε να μεταφέρει τα παιδιά του στη Σπιναλόγκα.

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης από την άλλη, ο οποίος υποδυόταν τον γιατρό Νικόλα Κυρίτση, χτύπησε άσχημα όταν τράκαρε με τη μηχανή του και μέσα σε μια νύχτα άλλαξε τελείως ο προγραμματισμός των γυρισμάτων. Και αφού εκείνος δεν ήταν πια διαθέσιμος, έπρεπε να βγει νέο πρόγραμμα και κάποιοι ηθοποιοί που είχαν κενό κλήθηκαν εσπευσμένα στην Κρήτη.

Ο Στέλιος Μάινας είχε τα πιο κουραστικά γυρίσματα. Ως Γιώργης Πετράκης τραβούσε κουπί, γνώρισε θαλασσοταραχές και κόντεψε να πάθει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα, πιάστηκε όταν γυρίζονταν σκηνές από το 25ο επεισόδιο τη στιγμή που εξελισσόταν το γλέντι στην Πλάκα και κάποιοι φώναξαν «φονικό!». Όλοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, κάποιοι τον συγκράτησαν για να μην δει την κόρη του νεκρή και αυτό είχε δυσάρεστα αποτελέσματα για τη μέση του.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ