Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Μην ψάχνεις μακρινούς κι εξωτικούς προορισμούς για να κολυμπήσεις σε καταγάλανα νερά και να δεις μαγευτική θέα. 

Η Ελλάδα είναι μία χώρα που βρέχεται από παντού από θάλασσα και δεν θα μπορούσε η φύση να μην φανεί μαζί της γενναιόδωρη και έτσι της έδωσε μερικές από τις πιο ξεχωριστές παραλίες του κόσμου! 

Δείτε λίγες από αυτές

"Την ωραιότερη εμπειρία την έζησα φέτος, όταν κανονίσαμε να πάμε με μεγάλη παρέα στη Σκιάθο. Επειδή οι καλύτερες παραλίες του νησιού είναι προσβάσιμες μόνο με σκάφος, νοικιάσαμε φουσκωτό για να εξερευνήσουμε το νησί. Όταν το οδήγησα, εντελώς τυχαία ανακάλυψα μια παραλία. Τα Λαλάρια, με τα ωραιότερα νερά του κόσμου", έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Βλάχος.
Παραλία με διεθνή καριέρα τα Λαλάρια που βρίσκονται στη Σκιάθο καθώς το φυσικό σκηνικό της έχει πάρει μέρος σε χολιγουντιανές παραγωγές όπως το Mamma Mia.


Ξεπροβάλλει ανάμεσα από τα βράχια δημιουργώντας ένα μικρό κανάλι για ερωτευμένους ή αλλιώς τη φημισμένη παραλία Canal d’ Amour, στη βόρεια πλευρά της Κέρκυρας.


Οι Καβουρότρυπες βρίσκονται στην Σιθωνία Χαλκιδικής και είναι μικρές αμμουδιές με... τροπικά νερά!


Το Ναυάγιο της Ζακύνθου είναι η star των Επτανήσων καθώς έχει ποζάρει σε ελληνικά και διεθνή εξώφυλλα τουριστικών οδηγών.


Σαν να πατάς σε άλλο πλανήτη και όχι στη γη στο Σαρακήνικο. Παραλία στην Βόρεια πλευρά της Μήλου με θέα την Σίφνο και την Κίμωλο.


Παραλία βγαλμένη από καρτ ποστάλ και σήμα κατατεθέν της Κεφαλονιάς, με σταθερή η πολυβραβευμένη παραλία του Μύρτου.


Πηγή: TLife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ