Σάββατο 30 Απριλίου 2011

"TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON", ΝΕΟ ΤΡΕΪΛΕΡ

Ένα ακόμα τρέιλερ από την επερχόμενη καταιγιστική περιπέτεια του Μάικλ Μπέι "Transformers: Dark of the Moon", την τρίτη και τελευταία ταινία του επικού sci-fi franchise που βασίστηκε στη σειρά παιχνιδιών Hasbro, κυκλοφόρησε η Paramount.

Μετά από το πρώτο τίζερ, το ολοκληρωμένο δεύτερο τρέιλερ έδειξε αυτό που όλοι περιμέναμε να δούμε από μια ταινία του είδους: γιγάντια ρομπότ (μεγαλύτερα από τον Devastator!), δράση που ζαλίζει κι ένα φουτουριστικό περιβάλλον – πακέτο που απαιτεί το volume button στο τέρμα και τα μάτια κολλημένα στην οθόνη.

Ο Σάια ΛαΜπεφ, η κούκλα Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, αλλά και ο Τζον Μάλκοβιτς με τον Πάτρικ Ντέμπσεϊ δίνουν ραντεβού με τους Autobots και τους Decepticons που θα αναμειχθούν σε ένα επικίνδυνο ψυχροπολεμικό παιχνίδι, όπου Ηνωμένες Πολιτείες και Ρωσία διασταυρώνουν τα κοντάρια των σημαιών τους στο διάστημα και ο θνητός Σαμ Γουίτγουικι θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους φίλους του τα ρομπότ να νικήσουν εχθρούς όπως ο Shockwave.

O σκηνοθέτης των προηγούμενων Transformers, αλλά και περιπετειών όπως Bad Boys, The Rock, Armageddon, Pearl Harbor και The Island ξανασυνεργάζεται με τον Έρεν Κρούγκερ (Η Εκδίκηση των Ηττημένων, The Ring, Brothers Grimm, Ο Υποπτος της Οδού Άρλινγκτον και Screm 3 μεταξύ άλλων) για να φέρει τον Ιούλιο τα CGI ρομπότ του στις οθόνες μας. Για απενοχοποιημένη διασκέδαση με ποπ κορν και 3D γυαλιά φυσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ