Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

TO KOΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Εάν είστε μόνοι και ντρέπεστε να το ανακοινώσετε στο Facebook λες και έχετε ανεμοβλογιά και είστε ο μόνος που την περνάτε, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ -που σίγουρα υπήρξε ελεύθερος και μη... ωραίος- σας σκέφτηκε βρε κουτά.

Και αυτό γιατί σε λίγο καιρό η προσωπικής σας κατάσταση στο Facebook θα έχει και μια έξτρα επιλογή αυτή του “φανταστικού” συντρόφου. Ναι φανταστικού όπως το ακούτε αφού θα μπορείτε να φτιάξετε το κορίτσι των ονείρων σας, το οποίο μάλιστα θα έχει και ανάλογη σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο.

Η υπηρεσία το "Κορίτσι-Καπνός " όπως θα λέγαμε πηγαίνοντας τη μετάφραση σε άλλο level (Cloud Girlfrient), και υπόσχεται να κάνει τους απανταχού φίλους σας να ζηλέψουν με τη νέα σας "κατάκτηση".

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιγράψετε πως θέλετε να είναι η τέλεια σύντροφος και μετά η εταιρεία δημιουργεί ένα ψεύτικο προφιλ αυτής.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα το τρίτο βήμα αφού η κοπέλα σας έχει αποκτήσει bits an bytes -πως λέμε σάρκα και οστά ένα πράγμα- είναι να επικοινωνήσετε μαζί της δημοσίως και να χαρείτε τον διαδικτυακό σας έρωτα με ένα κορίτσι που δεν γκρινιάζει και που όταν το βαρεθείτε κάνετε εύκολα delete χωρίς πολλά πολλά.

Όπως ορθά υπογραμμίζει η ειδικός στα ψηφιακά μίντια Φι Μπενταλ δημιουργεί κάποια σύγχυση ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό.

"Είναι ειλικρινά αξιοθρήνητο", τόνισε, σημειώνοντας ότι η μοναξιά είναι μεγάλη στις μέρες μας.

"Ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο σοβαρά και όχι μόνο για πλάκα;" αναρωτήθηκε. προσθέτοντας ότι εγείρει σοβαρά θέματα σχετικά με την ασφάλεια των χρηστών ανοίγοντας παραθυράκια.

Αν και η υπηρεσία δεν έχει ακόμα λανσαριστεί στο κοινωνικό δίκτυο ωστόσο έχει υψηλή ζήτηση από τώρα αφού η εταιρεία έξυπνα ενθάρρυνε τον κόσμο να κάνει εγγραφές πιο νωρίς.

ΥΓ For boys: Αναπτύξτε την ιδέα της "φανταστικής" κοπέλας όπως ο Αλ Πατσίνο, ξέρετε τώρα και εαν δε ξέρετε ψάξτε να μάθετε όλα εμείς θα σας τα λέμε;

ΥΓ. For gilrs: Αυστηρά μόνο για αγοράκια η υπηρεσία, όπως καταλάβατε. Αν σας τη δίνει-κακώς-η μοναξιά συνεχίστε να τα έχετε με τη κολλητή σας κάνοντας πλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ