Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ MEGA ΝΑ ΜΗΝ "ΠΑΙΞΕΙ" ΘΕΜΑ;

Η Αθήνα βοά από την μη προβολή θέματος στο Mega που αφορούσε τις φορολογικές εκκρεμότητες του ιδιοκτήτη της Express Service, Γ. Ραπτόπουλου. 

Η περίπτωση του κ. Ραπτόπουλου έγινε πρωτοσέλιδο στο "Πρώτο Θέμα" και ακολούθησε πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και της εφημερίδας.

Τι μεσολάβησε και δεν βγήκε το ρεπορτάζ που απ’ ότι λένε δημοσιογραφικοί κύκλοι ήταν «δεμένο», καθώς μιλούσαν φοροτεχνικοί και λοιποί ειδικοί;

Σύμφωνα με ανάρτηση του iefimerida.gr το οποίο επικαλείται αξιόπιστες πληροφορίες, "το θέμα αποσύρθηκε από τη θεματολογία του δελτίου ειδήσεων, έπειτα από φημολογούμενη παρέμβαση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννη Καπελέρη στο κανάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Θέματος είχε προκαλέσει την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καπελέρης έχει "προαχθεί" σε "δεξί χέρι" του "τσάρου", αφ' ης στιγμής ανέλαβε τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα του υπουργείου, στη θέση του παραιτηθέντος - αποπεμφθέντος, Δημήτρη Γεωργακόπουλου..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ