Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΕΕΕ, ΕΕΕΕΕΕΕ, ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΝΑ‘ΝΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ...

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, επίθεση δέχθηκε ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου, από Βολιώτη. 

Γράφει το Βολιώτικο site:

Της μόδας φαίνεται πως έχουν γίνει οι ρίψεις γιαουρτιών μιας και σήμερα είχαν την τιμητική τους. Όπως έγινε γνωστό επίθεση δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου, από Βολιώτη.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι δεν έγινε δεκτή η ένσταση που είχε υποβάλλει ο δεύτερος για κλήση που του είχε κοπεί για παράνομη στάθμευση στο κέντρο του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολίτης όταν ενημερώθηκε για την αρνητική εξέλιξη της υπόθεσής του, πέταξε τα αντικείμενα που βρίσκονταν επάνω στο γραφείο του Διευθυντή, ενώ στη συνέχεια του πέταξε δυο γιαούρτια.

Το περιστατικό
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη όταν ο 47χρονος Βολιώτης, στάθμευσε το αυτοκίνητό του σε πεζοδρόμιο της οδού Ιάσονος, για να προμηθευτεί, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, φάρμακα για το άρρωστο παιδί του. Εκεί αστυνομικός της δημοτικής αστυνομίας του βεβαίωσε κλήση για παράνομη στάθμευση, ενώ μόλις ο πολίτης αντιλήφθη τι είχε συμβεί, διαπληκτίστηκε με τον αστυνομικό.

Ο 47χρονος υπέβαλε ένταση, που τελικά δεν έγινε δεκτή και έτσι έλαβε χώρα το σημερινό επεισόδιο.

Π. Πελεκάνος: Στήριξη της κοινωνίας στο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας
Με αφορμή επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα στη Δημοτική Αστυνομία Βόλου, όταν δημότης επιτέθηκε στον Διευθυντή της Υπηρεσίας επειδή κόπηκε κλήση εναντίον του για παράνομη στάθμευση, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παντελής Πελεκάνος προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Οι δικαιολογημένες απαιτήσεις των πολιτών από τη δημοτική αρχή να βάλει τάξη σε προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό, η τήρηση της καθαριότητας, η πάταξη του παρεμπορίου κ.α., προϋποθέτουν και την αυστηρή αστυνόμευση από τα αρμόδια όργανα. Στόχος της δημοτικής αστυνομίας είναι να θέσει τέλος σε φαινόμενα που δημιουργούν εικόνα που δεν ταιριάζει σε μια σύγχρονη πόλη.

Κανείς δεν περίμενε, ωστόσο, ότι η προσπάθεια αυτή, για την εφαρμογή της νομιμότητας και την ομαλή λειτουργία της πόλης, θα είχε ως συνέπεια το θλιβερό γεγονός που σημειώθηκε σήμερα, το οποίο αποδεικνύει ότι, μάλλον, βόλευε ορισμένους η κατάσταση που επικρατούσε μέχρι πριν λίγους μήνες στο κέντρο της πόλης.

Ας γνωρίζουν οι πολίτες του Βόλου ότι, τέτοια περιστατικά δεν θα μας αποπροσανατολίσουν από το στόχο μας, που είναι η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης. Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τη νομοθεσία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και της ποιότητας της ζωής μας, όπως επίσης την ισονομία, δίχως εξαιρέσεις. Δεν θα υποκύψουμε σε πιέσεις και πολύ περισσότερο σε τραμπουκισμούς, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Πιστεύουμε ότι η τεράστια πλειοψηφία των πολιτών συστρατεύεται σ’ αυτή την προσπάθεια της δημοτικής αρχής και στηρίζει το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας. Είμαστε βέβαιοι ότι τα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας, με τη στήριξη της κοινωνίας και της δημοτικής αρχής, θα συνεχίσουν το έργο τους, με σεβασμό στους πολίτες και τις ανάγκες της πόλης, χωρίς να επηρεάζονται από μεμονωμένα περιστατικά ακραίας αντικοινωνικής συμπεριφοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ