Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό που γράφαμε χθες
Μόνο ο Σισέ μπορεί να αναδείξει το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να ξεφτιλίσει Μαρινάκη και Ολυμπιακό! Βέβαια, ο Γάλλος δεν ξέρει ότι τα ίδια... σκατά έχει κάνει και η ομάδα του όταν "καθοδηγούσε" αυτή το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, η διεθνοποίηση του προβλήματος ίσως επιφέρει κάτι καλό (αν και πολύ αμφιβάλλουμε, στη διεφθαρμένη χώρα που κατοικούμε). Όπως και να’χει, πάντως, το πανηγύρι έρχισε:

Τον γύρο του κόσμου στα ειδησεογραφικά πρακτορεία έκανε η μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι αναφέρεται για την ενέργεια του Γάλλου σουπερστάρ.
Αναλυτικά όσα αναφέρουν μερικά εξ αυτών

yahoosports.com:
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, έχει καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου του ελληνικού πρωταθλήματος και του Ολυμπιακού, μετά τις σκηνές βίας στο ματς του περασμένου Σαββατοκύριακου.
Ο Γάλλος κινήθηκε κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη για δημόσια εξύβριση και παραβίαση των φίλων του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να κινηθούν κατά των συμπαικτών του.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό και αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο στους δέκα βαθμούς, αλλά έχει τιμωρηθεί με 140.000 ευρώ (192.500 δολάρια) για τα βίαια περιστατικά που σημειώθηκαν και θα παίξει για ένα ματς χωρίς τους φίλους του.
Φοβούμενοι νέα κρούσματα βίας, απαγορεύτηκε η είσοδος των φίλων των δυο ομάδων στον τελικό Κυπέλλου του Μπάσκετ στις 6 Μαρτίου, όπου το κοινό θα αποτελείται από παιδιά του δημοτικού.

francefootball.fr:
Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, κατέθεσε μήνυση την Παρασκευή κατά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για προσβολή, δυσφήμηση και απειλή. Τα γεγονότα κατά του Σισέ, του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, συνέβησαν το περασμένο Σάββατο αφού είχε χάσει το ντέρμπι από τον Ολυμπιακό με 2-1.
Υποστηρικτές του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα και επιτέθηκαν σε παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως ο Σισέ, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά πλάνα. Στην καταγγελία που υπέβαλε στον εισαγγελέα του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου της Αθήνας, ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ δήλωσε ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του φοβήθηκε να μην τραυματιστεί σοβαρά. "Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα, όχι πόλεμος", είπε στην κατάθεσή του ο Σισέ.

eleconomista.es:
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και όχι. Ο Σισέ επίσης κατηγόρησε τους φίλους του Ολυμπιακού για ρατσιστική συμπεριφορά και πως εκείνος από την πλευρά του δεν προκάλεσε ούτε εκείνους, ούτε και τον ειρωνικό τρόπο που τον αντιμετώπισε ο Μαρινάκης.

foxsports.com:
Υπάρχει και εδώ το κείμενο της μήνυσης, έχοντας τίτλο: "Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, κατέθεσε μήνυση κατά του του προέδρου του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος, Ολυμπιακού.

Associated Press:
«Ο στράικερ του Παναθηναϊκού, Σισέ, μήνυσε το αφεντικό του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ