Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Η γραπτή δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη έχει ως εξής:

"Αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ, όπως κάνω πάντα με απόλυτη διαφάνεια για τα οικονομικά θέματα της ομάδας, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ., σχετικά με την κίνηση των ποδοσφαιριστών να μην προπονηθούν σήμερα εξαιτίας των οικονομικών εκκρεμοτήτων  της ΠΑΕ απέναντι τους.


Καταρχήν, οι ποδοσφαιριστές έχουν απόλυτο δίκιο να δυσανασχετούν για τις καθυστερήσεις. Προσωπικά τους το αναγνωρίζω και τους κατανοώ απόλυτα. Το είπα εξάλλου και στους ίδιους από το ξεκίνημα της σεζόν, ότι θα είμαι μαζί τους.

Εχω δεσμευτεί απέναντι τους σε ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών το οποίο -παρά τους αστάθμητους παράγοντες που προκύπτουν συνεχώς από το καλοκαίρι και μετά- τηρείται σχεδόν στον απόλυτο βαθμό.
Για περαιτέρω διευκρινήσεις και επιλύσεις επιμέρους προβλημάτων έχω καλέσει για τη Δευτέρα, μέσω του τεχνικού διευθυντή κ. Παντελή Κωνσταντινίδη, εδώ και δύο μέρες τους ποδοσφαιριστές στο γραφείο μου, καθώς πιστεύω ότι τα ζητήματα αυτά λύνονται σε οικογενειακό κλίμα, το οποίο έχουμε κατά γενική ομολογία στην ομάδα.

Εγγυώμαι προσωπικά ότι κανείς δεν θα χάσει ούτε ευρώ από τις γραπτές ή προφορικές μας συμφωνίες μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι τα μεταξύ μας ζητήματα λύνονται και θα λυθούν με καλύτερους και πιο αποδοτικούς τρόπους από ότι επέλεξαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές προκειμένου και η ομάδα απρόσκοπτα να επιτύχει όσα αξίζει. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι ούτε αυτό θα διαταράξει την καλή και ειλικρινή σχέση που έχω μαζί τους". 

Θόδωρος Ζαγοράκης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΥΓ. Σχετικά με όλους εκείνους που "ανησυχούν" σχετικά με την πορεία των οικονομικών θεμάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνω ότι, με απόλυτη διαφάνεια όπως γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια, θα ενημερωθούν στην επόμενη απολογιστική συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ. Για να μην έχουν κανένα άγχος..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ