Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η 83η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ OSCAR (live από novacinema 1 και HD)

Η αντίστροφη μέτρηση για την 83η τελετή της απονομής των βραβείων Όσκαρ έχει ξεκινήσει. Από τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) θα αρχίσουν οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί του Kodak Theater και περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας θα αρχίσει η τελετή της απονομής, που θα έχει διάρκεια περίπου τριών ωρών. Το πρωί θα ξέρουμε αν ο «Κυνόδοντας» του Γ. Λάνθιμου θα έχει κατακτήσει το χρυσό αγαλματίδιο. Μέχρι τότε, πάντως, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν.
Και μπορεί φέτος ο ΟΠΑΠ να μην επέλεξε να βάλει τα όσκαρ στο ελληνικό «πάμε στοίχημα», όπως είχε κάνει πριν μερικά χρόνια, ωστόσο οι ξένοι μπουκμέικερς δέχονται πονταρίσματα. Και από τις αποδόσεις που δίνουν, μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει ποιοι είναι φαβορί και ποιοι αουτσάιντερ.

Με βάση τους στοιχηματζήδες λοιπόν, ο «Κυνόδοντας» δεν είναι φαβορί. Στην Landbrokes δίνει απόδοση 26 και είναι τέταρτο φαβορί, στους πέντε υποψηφίους. Ξεπερνά μόνο την ταινία «Εκτός νόμου», που έχει απόδοση 101. Απόλυτο φαβορί εμφανίζεται το μεξικανικό «Biutiful» με 2,1 και ακολουθούν το «Ίσως αύριο» με απόδοση 2,8 και «Incendies» με απόδοση 3,5. Αντιστοίχως, στην BetFair το «Biutiful» δίνει 2,02 έναντι 3,45 του «Ίσως, αύριο» και 3,3 του «Incendies». O«Κυνόδοντας» δίνει 15 και το «Εκτός Νόμου» 65. Τέλος, και στην WilliamHill η ελληνική συμμετοχή έρχεται τέταρτη. Φαβορί για το όσκαρ καλύτρης ξενόγλωσσης ταινίας είναι το «Biutiful» με 1,909 και ακολουθούν τα «Ίσως αύριο» με 3,25 και «Incendies» 3,75. Ο «Κυνόδοντας» δίνει 9 και το «Εκτός νόμου» 17.

Για το όσκαρ καλύτερης ταινίας απόλυτο φαβορί εμφανίζεται σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων «Ο λόγος του βασιλιά» που δίνει από 1,17 ως 1,29 απόδοση. Ακολουθεί με απόδοση πέριξ του 5 το «The Social Network» ενώ μεταξύ 35 και 55 απόδοση δίνει το «Αληθινό θράσος», που εμφανίζεται ως τρίτο φαβορί. Ρευστά εμφανίζονται τα πράγματα για την καλύτερη σκηνοθεσία, με τον Ντέιβιντ Φίντσερ να εμφανίζεται ως το φαβορί με αποδόσεις πέριξ του 1,5 και τον Τομ Χούπερ ως το ισχυρό αουτσάιντερ με αποδόσεις πέριξ του 2,25. Τέλος, με αποδόσεις κοντά στο... 1,02 (με το ζόρι δηλαδή θα πάρει κανείς πίσω τα λεφτά του) απόλυτα φαβορί για τα όσκαρ καλύτερης ερμηνείας Α’ ανδρικού και Α’ γυναικείου ρόλου εμφανίζονται οι Κόλιν Φερθ και Νάταλι Πόρτμαν αντίστοιχα...


Η Τελετή που θα ξεκινήσει στις 03.30 τα ξημερώματα θα μεταδοθεί live από το novacinema HD και novacinema 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ