Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ THESSBOMB: Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΦΕΡΕΪΡΑ ΓΙΑ ΒΙΤΟΛΟ!

Ο Κώστας Αντωνίου, στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου, είχε συζητήσει με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα, την περίπτωση του Βιτόλο.
Ο πρώην διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των "πρασίνων" εισηγήθηκε την απόκτηση του αμυντικού χαφ του ΠΑΟΚ για να καλυφθεί η θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα τον οποίο ο Φερέιρα δεν θέλει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.
Ο Φερέιρα δήλωσε ενθουσιασμένος με την εισήγηση, το συζήτησαν και με τον πρώην
πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νίκο Πατέρα, ο οποίος ήταν έτοιμος για πρόταση προς τον Ζαγοράκη.
Οι εξελίξεις, όμως, στην αθηναϊκή ΠΑΕ, δεν επέτρεψαν την επίσημη πρόταση, η οποία, όμως, εξακολουθεί να υφίσταται, αφού ο Φερέιρα παραμένει προπονητής του Παναθηναϊκού.
Αναμένεται, πλέον, το τι θα πράξει ο υπηρεσιακός πρόεδρος του "τριφυλλιού" Γιάννης Βεκρής.
Ίσως, τις επόμενες ημέρες, ο Ζαγοράκης δεχτεί τηλεφώνημα για να βολιδοσκοπηθούν οι διαθέσεις του στην περίπτωση παραχώρησης του Βιτόλο.
Να σημειώσω, γιατί είναι εύκολο να γίνουν παρεξηγήσεις ότι αυτές οι πληροφορίες είναι μέσα από τον Παναθηναϊκό και ουδεμία πρόταση έφτασε, μέχρι στιγμής, στον ΠΑΟΚ.
Bombardinho

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ Π@Π@ΡΟΛΟΓΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχετε χαμένα εκεί στον Παναθηναϊκό. Δεν ακούσατε ρε τον Πατέρα που είπε ότι τα λεφτά του ταμείου σας είναι ίσα-ίσα μέχρι τον Μάιο; Ούτε εισιτήρια για τα πλέιοφ δεν θα έχετε να πληρώσετε στα αεροπλάνα. Θέλετε και μεταγραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ