Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ SPORT 103FM

Ο Γιάννης Τάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103FM». 
Σχολίασε την κλήρωση του κυπέλλου, ενώ μίλησε για τις προσπάθειες που γίνονται για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και την απόφαση του Βαγγέλη Μυτιληναίου να καλύψει το κόστος της περαίωσης από το 2000 μέχρι το 2004.
Οι δηλώσεις του σε περίληψη:


Για την κλήρωση: «Έχουμε μια εκκρεμότητα στις 12 του μήνα, οφείλουμε να ολοκληρώσουμε και τυπικά τη συμμετοχή μας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Θα πάμε στην Κέρκυρα και θα επιδιώξουμε να αποκλείσουμε τον αντίπαλο μας ώστε στη συνέχεια να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είναι μια κλήρωση βατή. Η χρονιά πάντως κλείνει με αισιοδοξία. Κάτι μας… χρωστάει το κτίριο της ΕΠΟ καθώς το καλοκαίρι μας ταλαιπώρησε».

Για τις μεταγραφές: «Σε γενικές γραμμές είμαστε πάρα πολύ κοντά και με τον Καϊτά και με τον Μπουαζά, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Νομίζω και οι δύο παίκτες είναι ποδοσφαιριστές τους οποίους χρειαζόμαστε, είμαστε εντάξει μαζί τους, υπάρχουν κάποιες μικρές εκκρεμότητες με τα σωματεία στα οποία αγωνίζονται, θα ξεπεραστούν και θα τους έχουμε κοντά μας από τη νέα χρονιά». 
Για την περαίωση: «Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε επαφές με τους ανθρώπους του ομίλου Μυτιληναίου, τους ενημερώσαμε για το τι ακριβώς ισχύει. Ο κ Μυτιληναίος ανταποκρίθηκε θετικά για μια ακόμη φορά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ