Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΝΤΝΙΡΠΟ (ή Ντνιεπρ) ΖΗΤΑ, ΤΩΡΑ, ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ! Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ EAGLEBOMB...

Ο Χουάντε Ράμος εισηγήθηκε και οι διοικούντες της Ντνίπρο (ή Ντνιεπρ) ανταποκρίθηκαν:

"Θέλουμε τον Βιερίνια"!

Η ουκρανική ομάδα, μετά την επιθυμία του νέου προπονητή της, να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του τον Αντελίνο Βιερίνια, κάνει πρόταση (μπορεί να έφτασε κιόλας, στα γραφεία του ΠΑΟΚ, αυτή τη στιγμή που γράφουμε την ανάρτηση.......) για να αποκτήσει, με μεταγραφή, τον παικταρά του Δικεφάλου.

Το ποσό, μάλιστα, που δίνουν οι διοικούντες την Ντνίπρο φτάνει τα
6 εκατομμύρια ευρώ.

Όλες αυτές τοις ημέρες το θέμα Βιερίνια είναι συνεχώς στο προσκήνιο.
Το Thessbomb έχει κάνει αρκετές αναφορές (δείτε πιο κάτω, δεξιά - αριστερά και θα μπείτε και σε άλλες σκέψεις.........) στη μεταγραφολογία που τριγυρνά τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

Δεν ξέρω τι λέτε, εσείς για το συγκεκριμένο ποσό, εμείς ή μάλλον ο υπογράφων αυτή την ανάρτηση, θεωρώ το ποσό ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ! Προσέξτε δεν είμαι από εκείνους που θα λειτουργήσουν ως οπαδοί ("μη, τον δίνεις, ρεεεεεε") όμως 6 εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη που τον έχεις κοστολογήσει, εσύ, για 15 εκατομμύρια (γιατί, άλλωστε, έβαλες αυτή τη ρήτρα;) είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ!
Εκτός αυτού, από τη στιγμή που έρχονται επενδυτές, ποιος ο λόγος να τον δώσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο; Ειδικά, τώρα, δεν πρέπει να μπεις καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με άλλη ομάδα για τον παίκτη. Όποιος τον θέλει τώρα, ας τον πάρει με τη ρήτρα............

Να προσθέσω επίσης ότι και για τον ίδιο τον Βιερίνια, είναι άδικο να παίξει στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Eaglebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ