Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΝΥΦΗ

Ρε, τις καημένες! Ούτε 100 ούτε 500, ούτε 1000, ούτε 3000 αλλά 5000 (ναι, πέντε χιλιάδες!), νύφες, έχουν δηλώσει, μέχρι τώρα, για να λάβουν μέρος στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 με τίτλο "Μην το πεις στη νύφη"!

Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα πραγματεύεται το ριάλιτι δεν έχετε παρά να ανοίξετε ολόκληρη την ανάρτηση και να διαβάσετε τι γράφει η κ. Γκολεμά στο site της:


Από την παραγωγή του ριάλιτι γάμου - το οποίο «βοηθά» με τον τρόπο του ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν – δεν προλαβαίνουν να εξετάζουν τις αιτήσεις, αφού κάτι η οικονομική κρίση, κάτι το «πρωτότυπον» του πράγματος εξιτάρισαν τις υποψήφιες νυφούλες... 

Τι συμβαίνει όμως σε αυτό το καινουριοφερμένο ριάλιτι; Βάσει του ξένου concept, τα ζευγάρια που τελικώς θα εγκριθεί η συμμετοχή τους, υποβάλλονται σε διάφορες δοκιμασίες, ενώ ο νικητής κερδίζει μεγάλο χρηματικό έπαθλο συν κάποιες παροχές, για να οργανώσει όπως θέλει τον γάμο των ονείρων του. Το πιο δύσκολο στη διαδικασία των δοκιμασιών είναι όταν ο γαμπρός καλείται να οργανώσει το όλο... «πανηγύρι» από μόνος του, χωρίς καμία βοήθεια από τη νύφη. Ας σημειωθεί, ότι το concept του εν λόγω real life προγράμματος μας έρχεται από το BBC. 

Όσο για την παρουσιάστρια; Είχε ακουστεί έντονα το όνομα της Ελένης Καρποντίνη, με προϋπηρεσία στο ελληνικό “Wipe Out”, ενώ εσχάτως ακούγεται -χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται- και το όνομα της Νάντιας Μπουλέ. Για το ίδιο πρόγραμμα, όταν έγινε γνωστό ότι ο ΑΝΤ1 πήρε τα δικαιώματα, είχε ακουστεί και το όνομα της Κατερίνας Γκαγκάκη, όμως το πρόγραμμα της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του Ομίλου είναι ήδη επιφορτισμένο με πολλά (εκπομπή στο ραδιόφωνο, παρουσία στο X-Factor, κλπ) για μια τέτοια υποχρέωση…

www.golema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ