Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΗΘΙΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ

Ο εξαιρετικός και πάντα καλά ενημερωμένος ιστότοπος για τους φίλους του Ηρακλή www.bluearena.gr αναφέρεται και σχολιάζει με ανάρτησή του τις διεκδικήσεις του Σάββα Κωφίδη από την κυανόλευκη ΠΑΕ. Τίτλος της ανάρτησης:
Ηθική με δύο όψεις

"Ο Κωφίδης κατέθεσε αγωγή και διεκδικεί από τον Ηρακλή 300.000 ευρώ». Η είδηση μπορεί και να περνούσε ασχολίαστη  ή αν κάποιος ήθελε να την σχολιάσει, θα έλεγε ότι ίσως και να έχει δίκιο ο Σάββας. Και θα το έλεγε γιατί κανένας δεν θέλει να χάνει χρήματα για τα οποία δούλεψε.
Η είδηση όμως μας ενημερώνει ότι ο Κωφίδης δεν διεκδικεί μόνο τα δεδουλευμένα (τα οποία βέβαια δικαιούται, τα οποία πρέπει  να πάρει και για τα οποία αρκετή υπομονή έκανε), αλλά και όλο το υπόλοιπο συμβόλαιό του. Και εδώ το πράγμα αλλάζει.
Γιατί όσο δίκαιο έχει ο Σάββας να απαιτεί να τον πληρώσουν για το διάστημα που δούλεψε, άλλο τόσο άδικο έχει να απαιτεί να πληρωθεί για ένα διάστημα στο οποίο ουδεμία σχέση έχει με τον Ηρακλή και στο οποίο είχε άλλη απασχόληση (εργάστηκε στην Κύπρο).
Μάλιστα, η απαίτηση αυτή του βετεράνου (αλλά και προερχόμενου από τα σπλάχνα του συλλόγου) ποδοσφαιριστή, έρχεται σε «μετωπική σύγκρουση» με τα πιστεύω και τις απόψεις του για το τι είναι σωστό, νόμιμο και ηθικό, όπως εκφράστηκε μέσα από την ενέργειά του να περάσει από τα διόδια χωρίς να πληρώσει. Εκτός και αν υπάρχει ηθική με δύο ή και περισσότερες όψεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ